Rămâi conectat

Actualitate

Trafic restricționat pe podul peste Mureș, sensul Sebeș – Alba Iulia, din cauza unei tamponări

Bogdan Presecan

Publicat

în

Circulația rutieră este restricționată pe strada Regiment V Vânători, pe podul peste Mureș de la ieșirea din Alba Iulia înspre Sebeș.

La o oră de trafic intens se circulă alternativ pe un singur sens, din cauza unei coliziuni față-spate între 3 autoturisme, petrecut la ora 15.15.

UPDATE 16.50: Traficul rutier a fost reluat pe Podul Mureș. În urma accidentului rutier nu s-au  înregistrat victime omenești.

UPDATE report IPJ Alba: „Din primele cercetări, echipa de polițiști deplasă la fața locului a constatat faptul că M.G.M. de 26 de ani, din orașul Baia Sprie, județul Maramureș, în timp ce conducea autoturismul, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de  autoturismul condus regulamentar pe aceeași direcție de mers de B.A. de 65 de ani din Alba Iulia, cu care a intrat în coliziune.

Autoturismul condus de B.A. a fost proiectat și a intrat în coliziune într-un alt autoturism condus regulamentar de N.P.D. de 32 de ani din Alba Iulia.

În urma producerii accidentului, o femeie de 23 de ani din Baia Sprie, pasageră în autoturismul condus de M.G.M., a suferit leziuni ușoare, fără a rămâne internată în spital.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

25 iulie | COD GALBEN de furtună în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice. Zone vizate

Bera Larisa

Publicat

în

25 iulie | COD GALBEN de furtună în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice. Zone vizate ANM a emis joi, 25 iulie 2024, o avertizare cod galben de furună în județul Alba, valabil până la ora 21.30. Zone vizate : Județul Alba: Alba Iulia, Sebeș, Blaj, Zlatna, Câmpeni, Teiuș, Abrud, Ighiu, Săsciori, Bistra, Vințu de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea