Rămâi conectat

Curier Județean

Pe Valea Caselor din Câmpeni se introduce reţea de canalizare

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    Pe Valea Caselor din Câmpeni au demarat lucrările de introducere a reţelei de canalizare, acestea fiind urmate de lucrări de îndiguire şi asfaltare a şoselei. Proiectul în derulare prevede introducerea reţelei de canalizare pe străzile Transilvaniei şi Dumbravei. La finalizarea lucrărilor, cele două străzi şi o parte din Valea Caselor vor fi asfaltate pe aproape 2 km. Costul integral al lucrărilor se ridică la aproape 10 miliarde de lei vechi, din care contribuţia consiliului local este de peste 3 miliarde şi jumătate, restul fiind acoperiţi printr-un proiect al Fondului Român de Dezvoltare Socială (FDRS).
De altfel, tot oraşul va avea în curând o reţea de canalizare nouă şi o staţie de epurare a apelor uzate. Va fi schimbată integral reţeaua de canalizare pe strada Brătinesei cu o lungime de 433 ml, Castanilor-208 ml, Fântânele-603 ml, Gării-1986 ml, Horea-1590 ml, Moţilor-1408 ml, Revoluţiei 1848-248 ml, Turzii-505 ml, Vârşi-610 ml şi Tudor Vladimirescu cu 98 ml. Reţeaua de canalizare va avea o lungime de peste 7,6 km. Pe strada Horea va fi schimbată şi reţeaua de apă potabilă, veche de peste 40 de ani. „Banii sunt în proporţie de peste 80% fonduri europene, restul sunt bani de la Guvern şi de la Consiliul Local Câmpeni”, spune primarul Ioan Călin Andreş. La finalul acestor lucrări străzile vor fi asfaltate iar trotuarele vor fi refăcute integral.

Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Polițiștii din Alba, pe urmele șoferilor alcoolizați în weekend: Trei bărbați s-au ales cu dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din Alba, pe urmele șoferilor alcoolizați în weekend: Trei bărbați s-au ales cu dosar penal Polițiștii din Alba sunt pe urmele șoferilor alcoolizați în weekend. Trei bărbați s-au ales cu dosar penal în urma verificărilor în trafic. Citește și: Adolescent de 18 ani, din Brad, REȚINUT de polițiști după ce ”și-a făcut de cap” […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea