800 de locuri de muncă în Spania, sezonieri în agricultură.  Spania – Campania 2019

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin intermediul Serviciului EURES România, promovează oferta unui angajator din Spania de 800 locuri de muncă (dintre care 400 locuri pentru femei şi 400 de locuri pentru cupluri), pentru muncă sezonieră în agricultură pentru recoltarea căpşunilor, campania 2019 (nu se solicită experiență).

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare fiind 15 februarie 2019. Timpul de lucru este de 6,5 ore efectiv lucrate/zi, 40 de ore şi 15 min/săptămână împărţite în 6 zile, ziua de odihnă nu este neapărat duminica. Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt: (IRPF=impozit) = 2% impozit, asigurare medicală = 113 euro/lună. Perioada de probă este de 15 zile. Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1,6 euro/zi (plata utilităților).

ELIT

Angajatorul plăteşte transportul către Spania, contravaloarea acestuia urmând a fi recuperată din salariile pe care le va primi angajatul. Întoarcerea în România (la terminarea contractului) este suportată de angajator, transportul dus-întors fiind organizat de angajator printr-o firmă de transport.

Persoanele care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate.

Dosarul pentru înregistrarea în baza de date va conţine următoarele documente:

– cererea tip (se completează la sediul agenţiei),

– copie act identitate,

– CV,

– adeverinţă medicală „apt pentru muncă”.

Selecţia va fi organizată în regiunile României: Sud şi Sud-Vest.

Termen limită pentru aplicare: 15.12.2018.

Data și locația bursei vor fi comunicate ulterior.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...