8 noiembrie 1945: Prima mare manifestație anticomunistă și antibolșevică din România organizată de tinerii și studenții României

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

8 noiembrie 1945: prima mare manifestație anticomunistă și antibolșevică din România organizată de tinerii și studenții național-țărăniști și liberali

Pe data de 8 noiembrie 1945, a avut loc prima mare manifestație anticomunistă și antibolșevică din România. Acest protest a simbolic, pus bazele României libere de azi, reprezentând dorința de libertate și individualism a tuturor românilor.
Acum 75 de ani, pe 8 noiembrie 1945, a avut loc prima mare manifestație anticomunistă și antibolșevică din România! Tinerii și studenții național-țărăniști și liberali au organizat acest extraordinar protest al demnității, rezistenței și fidelității față de adevăratele p rincipii și valori ale unei Românii, care începea să fie călcată în picioare de ursul de la răsărit.
Toți cei din Piața Palatului și-au arătat dragostea și fidelitatea față de singurul pilon al democrației și libertății din acel moment: Majestatea Sa, regele Mihai I!
Să ne plecăm în fața tuturor celor care și-au dat viața și libertatea pentru un ideal și o cauză adevărată!

USR - Alegeri parlamentare 2020

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419