Rămâi conectat

Curier Județean

8 avertismente și o amendă în cuantum de 1.500 lei, după controalele ITM Alba de săptămâna trecută

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inspectorii ITM Alba au aplicat, în urma controalelor efectuate săptămâna trecută, 8 avertismente și o amendă în cuantum de 1.500 de lei.

Potrivit reprezentantului instituției, în perioada 11 – 15 decembrie, în domeniul relaţiilor de muncă au fost verificate 56 de unități constatându-se 89 de deficiențe. Au fost sancționați 6 angajatori, aplicându-se 5 avertismente și o amendă.

În aceeași perioadă, în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă au fost controlate 43 de unități și au fost depistate 48 de deficiențe, aplicându-se 3 sancțiuni cu ”avertisment”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea