Rămâi conectat

Politică Administrație

8-9 mai: Dezinsecție pentru combaterea căpușelor, în parcul Municipal Aiud și în parcurile de joacă pentru copii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Serviciului Public Administrația Patrimoniului Local Aiud anunță cetățenii că, în perioada 8 – 9 mai 2017, între orele 19.00 – 23.00, se va demara o acțiune de dezinsecție terestră pentru combaterea căpușelor.

Dezinsecția se va efectua în Parcul Municipal Aiud și în parcurile de joacă pentru copii. Substanța folosită este SOLFAC EW 50 și va fi aplicată cu moto – pompe portabile.

Informații suplimentare se pot obține de la sediul Serviciului Public Administrația Patrimoniului Local Aiud, de pe strada Tribun Tudoran, nr. 9 sau la numărul de telefon 0258/861593.

foto: arhiva

(A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Continuă lucrările de modernizare a străzilor din Teiuș: Se decopertează pe Mihail Kogălniceanu și se finalizează înlocuirea conductelor de apă pe Horea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Continuă lucrările de modernizare a străzilor din Teiuș: Se decopertează pe Mihail Kogălniceanu și se finalizează înlocuirea conductelor de apă pe Horea La Teiuș continuă lucrările de modernizare a străzilor. Zilele acestea se decopertează pe Mihail Kogălniceanu și se finalizează înlocuirea conductelor de apă pe Horea, au anunțat reprezentanții primăriei. Citește și: FOTO: „Polivalenta de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea