7 aprilie: Gala Voluntarilor ”SM Speromax” Alba, a VI-a ediție. Diplome pentru oamenii cu inimă mare, care s-au implicat în activitățile asociației

Cea de-a VI-a ediție a Galei Voluntarilor Asociației ”SM Speromax” Alba se va desfășura  în data de 7 aprilie 2017. În cadrul evenimentului devenit deja tradiție, conducerea asociației îi va răsplăti pe voluntari cu diplome și un mare ”mulțumesc”, în semn de recunoştinţă şi apreciere pentru implicare, munca şi pasiunea depusă în cadrul asociaţiei, pe parcursul anului 2016.

”Cu toţii am auzit de acele persoane care ajută fără a avea vreo pretenţie în schimb, persoane care îşi dedică din timpul şi energia lor, persoane tinere şi pline de speranţa că în urma lor vor lăsa ceva mai bun, unii îi numesc oameni buni, alţii oameni sufletisti, noi îi numim oameni cu o inima mare, noi îi numim voluntari.

ELIT

Asociaţia SM SPEROMAX Alba organizează a VI-a ediţie a Galei Voluntarilor, eveniment prin care mulţumim şi arătăm aprecierea noastră faţă de aceste persoane deosebite.

Gala Voluntarilor este un eveniment important atât pentru asociaţie cât şi pentru voluntari, un eveniment prin care spunem un mare MULŢUMESC voluntarilor care au fost alături de asociaţie şi care au sprijinit asociaţia în anul 2016.

Mihail David - 2020

Evenimentul va avea loc in data de 07.04.2017 la sediul asociaţiei, situat pe strada Gladiolelor, Nr. 3A, începând cu ora 15:00. Vă aşteptăm cu drag!”, transmit organizatorii.

“Voluntarii sunt singurele fiinţe de pe faţa pământului care reflecta compasiune, grijă nemăsurată, răbdare şi dragostea adevărată pentru naţiune.” ( Erma Bombeck )

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...