Rămâi conectat

Curier Județean

7.500 de lei amendă pentru un bărbat care a împiedicat jandarmii să-și îndeplinească atribuțiile legale

Ziarul Unirea

Publicat

în

7.500 de lei amendă pentru un bărbat care a împiedicat jandarmii să-și îndeplinească atribuțiile legale

Sâmbătă 13 iulie a.c., un echipaj de jandarmi s-a deplasat pe o stradă din Petrești, unde a fost sesizat prin apel la 112, un furt la o locuință. Cele sesizate s-au confirmat,  3 minori încercau să sustragă din curtea casei niște grinzi, aceștia fiind surprinși în flagrant  de către proprietar. Unul dintre aceștia a fost văzut la fața locului de către jandarmi iar ceilalți doi  în imediata apropiere.

Echipajul de jandarmi sosit a condus minorii la sectia de politie a municipiului Sebeș, moment în care, tatăl unuia dintre copii a devenit agresiv, aducând injurii forțelor de ordine, mai mut decât atât acesta  a încercat să-i împiedice pe jandarmi în conducerea celor trei minori la secție.  În încercarea de a fi legitimat, bărbatul s-a opus vehement, a devenit mai agresiv și a continuat să-și manifeste nemulțumirea într-un mod necivilizat.

Pentru proferarea de injurii, refuzul de a se legitima și împiedicarea forțelor de ordine să-și îndeplinească obligațiile de serviciu privind conducerea unei persoane la sediul poliției, bărbatul a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 7.500 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție

Bogdan Ilea

Publicat

în

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție Jandarmeria Română împlinește în acest an 174 de ani de la înființare, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a pregătit activități pentru publicul interesat. Cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea