7.500 de lei amendă pentru un bărbat care a împiedicat jandarmii să-și îndeplinească atribuțiile legale

Paul Voicu - Primar 2020

7.500 de lei amendă pentru un bărbat care a împiedicat jandarmii să-și îndeplinească atribuțiile legale

Sâmbătă 13 iulie a.c., un echipaj de jandarmi s-a deplasat pe o stradă din Petrești, unde a fost sesizat prin apel la 112, un furt la o locuință. Cele sesizate s-au confirmat,  3 minori încercau să sustragă din curtea casei niște grinzi, aceștia fiind surprinși în flagrant  de către proprietar. Unul dintre aceștia a fost văzut la fața locului de către jandarmi iar ceilalți doi  în imediata apropiere.

ELIT

Echipajul de jandarmi sosit a condus minorii la sectia de politie a municipiului Sebeș, moment în care, tatăl unuia dintre copii a devenit agresiv, aducând injurii forțelor de ordine, mai mut decât atât acesta  a încercat să-i împiedice pe jandarmi în conducerea celor trei minori la secție.  În încercarea de a fi legitimat, bărbatul s-a opus vehement, a devenit mai agresiv și a continuat să-și manifeste nemulțumirea într-un mod necivilizat.

Pentru proferarea de injurii, refuzul de a se legitima și împiedicarea forțelor de ordine să-și îndeplinească obligațiile de serviciu privind conducerea unei persoane la sediul poliției, bărbatul a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 7.500 de lei.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...