Rămâi conectat

Actualitate

666 de conducători auto sancționați de polițiștii din Alba în ultimele 4 zile. Amenzi de peste 245.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Acţiunile cu efective mărite organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba au continuat. În perioada 25 – 28 martie, peste 500 de poliţişti au acţionat pentru creşterea gradului de siguranţă al cetățenilor din judeţ.

Au fost constatate 14 infracţiuni şi au fost aplicate aproape 800 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 245.395 lei.

Potrivit IPJ Alba, “în perioada 25-28 martie a.c., 517 poliţişti din structurile de poliţie rutieră, ordine publică, investigaţii criminale, investigare a criminalităţii economice şi arme, explozivi şi substanţe periculoase, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură contravențională și penală şi impunerea unui climat de siguranță în trafic.

Cu ocazia acestor acţiuni au fost depistaţi 666 de conducători auto care au încălcat normele legale referitoare la circulaţia pe drumurile publice.

Alte 90 de persoane au fost sancţionate contravenţional pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 15 pentru fapte de natură economică şi 28 pentru abateri de la alte norme legale.

Au fost constatate 14 infracţiuni, au fost reţinute 31 de permise de conducere, din care 7 pentru alcool şi au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

 

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 245.395 lei, iar a bunurilor confiscate de 8.006 lei.”

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea