Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

51% dintre pacienții de pe șecția ATI-COVID a SJU Alba Iulia, au decedat: Situația, sub media de 80-90%, pe țară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De la momentul depistării primului caz de infectare cu Covid-19 la nivelul județului Alba, în 18 martie 2020, până la acest moment, la Secția de Boli Infecțioase a SJU Alba Iulia au fost tratați 990 de pacienți iar la secția ATI COVID, 311 pacienți, potrivit managerului Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, Diana Mîrza.

„La noi, la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, primul caz confirmat a apărut în 18 martie, la secția Boli Infecțioase am avut primul pacient și de atunci până în prezent, în cadrul secției de boli infecțioase am avut 990 de pacienți tratați în cadrul acestei secții.

Am deschis între timp, la 1 august și secția ATI-COVID, inițial cu 4 paturi, apoi cu 10, apoi cu 12, în cadrul acestei secții fiind tratați un număr de 311 pacienți.

Am avut și decese, dar procentul pe secția ATI COVID a fost de 51 %, față de media pe țară de 80-90 %. Zicem că este un succes pentru spitalul nostru”, a declarat managerului Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, Diana Mîrza la Radio Unirea FM.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea