4000 de măști FFP2 au fost transferate, de către Primărie, Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia în ultima săptămână

Paul Voicu, viceprimarul cu atribuții de primar, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj de atenționare cu privire la numărul crescut de noi cazuri de coronavirus la nivel național, dar și faptul că scopul principal al Primăriei este de a-i susține în continuare pe toți cei implicați în lupta cu acest virus.

„Nu vreau să fiu alarmist, însă, după cifrele din ultima săptămână, ar trebui să ne fie clar tuturor că lupta cu COVID-19 este încă foarte departe de a se fi încheiat. Strategia Primăriei Alba Iulia este să nu lase garda jos și să îi susțină în continuare pe toti cei implicați în acest război mult prea nedrept cu un virus despre care încă știm mult prea puține.

ELIT

Vom continua, cât ne permit resursele și legile, să cumpărăm materialele absolut necesare: măști, mănuși, dezinfectanți, aparatură și să le donăm celor care duc aceasta luptă din linia întâi. În ultima săptămână am transferat Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia 4000 de măști FFP2. Efortul comun de acum se va regăsi în felul în care ne vom vindeca total, cât mai curând, sper eu…”, este mesajul lui Paul Voicu.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...