Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

4000 de măști FFP2 au fost transferate, de către Primărie, Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia în ultima săptămână

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Paul Voicu, viceprimarul cu atribuții de primar, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj de atenționare cu privire la numărul crescut de noi cazuri de coronavirus la nivel național, dar și faptul că scopul principal al Primăriei este de a-i susține în continuare pe toți cei implicați în lupta cu acest virus.

„Nu vreau să fiu alarmist, însă, după cifrele din ultima săptămână, ar trebui să ne fie clar tuturor că lupta cu COVID-19 este încă foarte departe de a se fi încheiat. Strategia Primăriei Alba Iulia este să nu lase garda jos și să îi susțină în continuare pe toti cei implicați în acest război mult prea nedrept cu un virus despre care încă știm mult prea puține.

Vom continua, cât ne permit resursele și legile, să cumpărăm materialele absolut necesare: măști, mănuși, dezinfectanți, aparatură și să le donăm celor care duc aceasta luptă din linia întâi. În ultima săptămână am transferat Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia 4000 de măști FFP2. Efortul comun de acum se va regăsi în felul în care ne vom vindeca total, cât mai curând, sper eu…”, este mesajul lui Paul Voicu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea