Rămâi conectat

Curier Județean

4 octombrie 2020: Fascinantul Itinerar al Operei Românești – Un nou proiect cultural pentru iubitorii de creații românești de operă și operetă în Piața Cetății Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un nou proiect cultural pentru iubitorii de creații românești de operă și operetă  vine la Alba Iulia pe data de 04 octombrie 2020. Acesta are ca temă cronologia reperelor evolutive ale creației românești de operă și operetă, iar intrarea este liberă.

,, Duminică, 04 octombrie 2020, de la ora 18:00, proiectul FIOR (Fascinantul Itinerar al Operei Românești) vine în Piața Cetății din Alba Iulia.

Proiectul este cofinanțat de AFCN, realizat în colaborare cu absolvenți, studenți și profesori ai Academiei Naționale de Muzică ,,Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Un proiect de suflet, în egală măsură educativ, cultural și artistic care își propune să traseze, cronologic, reperele evolutive ale creației românești de operă și operetă.

Un repertoriu extraordinar, cu pagini muzicale superbe ce merită cunoscute și valorizate. O muzică ce unește, vorbind despre noi, despre istoria și cultura noastră românească.

Vă așteptăm cu drag, intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile și cu respectarea strictă a măsurilor impuse de contextul epidemiologic actual.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea