4 octombrie 2020: Fascinantul Itinerar al Operei Românești – Un nou proiect cultural pentru iubitorii de creații românești de operă și operetă în Piața Cetății Alba

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Un nou proiect cultural pentru iubitorii de creații românești de operă și operetă  vine la Alba Iulia pe data de 04 octombrie 2020. Acesta are ca temă cronologia reperelor evolutive ale creației românești de operă și operetă, iar intrarea este liberă.

,, Duminică, 04 octombrie 2020, de la ora 18:00, proiectul FIOR (Fascinantul Itinerar al Operei Românești) vine în Piața Cetății din Alba Iulia.

ELIT

Proiectul este cofinanțat de AFCN, realizat în colaborare cu absolvenți, studenți și profesori ai Academiei Naționale de Muzică ,,Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Un proiect de suflet, în egală măsură educativ, cultural și artistic care își propune să traseze, cronologic, reperele evolutive ale creației românești de operă și operetă.

Un repertoriu extraordinar, cu pagini muzicale superbe ce merită cunoscute și valorizate. O muzică ce unește, vorbind despre noi, despre istoria și cultura noastră românească.

Vă așteptăm cu drag, intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile și cu respectarea strictă a măsurilor impuse de contextul epidemiologic actual.”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419