Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

300 de șoferi vitezomani sancționați de polițiștii rutieri din Alba pe parcursul a doar 2 zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Având în vedere creşterea valorilor de trafic din perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă, în perioada 18- 20 decembrie 2015, poliţiştii rutieri din Alba, au acţionat cu efective suplimentare, pe principalele artere rutiere ale judeţului, pentru prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză. Peste 300 de şoferi au fost depistaţi circulând cu viteză peste limita legală.

 

Potrivit IPJ Alba, “în perioada 18.20 decembrie a.c., 11 aparate radar din dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au fost folosite, la capacitate maximă, în locurile în care există risc de producere a accidentelor rutiere datorate vitezei excesive şi în special pe DN 1, DN 74, DN 75 şi 67 C.

 

În această perioadă, poliţiştii rutieri din judeţul Alba au depistat şi sancţionat contravenţional, 317 conducători auto ce nu au respectat normele legale privind viteza de circulaţie pe drumurile publice. Doi dintre aceștia au fost depistaţi conducând cu o viteză mai mare cu 50 de kilometri la oră decât limita maximă admisă, motiv pentru care, complementar sancţiunilor aplicate, le-au fost reţinut permisele de conducere, pentru o perioadă de 90 de zile.

 

Totodată alţi 42 de conducători auto au fost sancționați contravenţional, pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, iar 18 permise de conducere au fost reţinute.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea