Rămâi conectat

Curier Județean

3 mai: „Întâlnirea Ceferiştilor din Complexul Teiuş- Coşlariu”, în Parcul Feroviar. Parastas în memoria ceferiştilor, lansare de revistă, diplome şi spectacol artistic

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Intalnirea CeferistilorSâmbătă, 3 mai, la Teiuş are loc „Întâlnirea Ceferiştilor din Complexul Teiuş- Coşlariu”.  Este vorba despre deja tradiţionala reuniune de suflet a tuturor celor care au ascultat glasul roţilor de tren şi sunt legaţi sufleteşte de viaţa de ceferist, aflată în acest an la cea de-a treia ediţie. Întâlnirea este programată pentru ora 17.00, în Parcul Feroviar din zona Gării Teiuş, inaugurat anul trecut.  Evenimentul va începe cu o slujbă de pomenire a lucrătorilor  din CFR, care au trecut în nefiinţă, şi se va încheia cu un spectacol artistic.

„Pornind de la o realitate incontestabilă şi anume că Teiuşul şi-a împletit strâns existenţa şi dezvoltarea cu cea a Căii Ferate, noi, cei de acum, nu avem voie să uităm acest lucru, iar această „Întâlnire a Ceferiştilor” vrem să fie un prilej de reîntoarcere la originile noastre feroviare”, a declarat primarul oraşului Teiuş, dr. ing. Mirel Vasile Hălălai.

teius18Deschiderea sărbătorii ceferiştilor va avea loc cu începere de la ora 17.00, în Parcul Feroviar, după care evenimentul va continua cu un parastas de pomenire în memoria feroviarilor, o lansare de revistă feroviară şi  decernare de diplome. De asemenea vor susţine un program artistic Fanfara Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba, Ansamblurile Casei de Cultură a oraşului Teiuş, Liceul Teoretic Teiuş.

La eveniment sunt aşteptaţi toţi cei care poartă în suflet şi în vocaţie „glasul roţilor de tren”.

FOTO: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Metoda ”FOTOGRAFIA”, o nouă escrocherie face victime. Cum a fost păcălit un bărbat din Blaj

Unirea Ziarul

Publicat

în

Metoda ”FOTOGRAFIA”, o nouă escrocherie face victime. Cum a fost păcălit un bărbat din Blaj Mai mulți români au fost înșelați cu zeci de mii de euro prin metoda „Fotografia”, după ce au comandat din Germania. O nouă escrocherie face victime printre români. Mai multe persoane au rămas fără zeci de mii de euro în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea