3 mai: „Întâlnirea Ceferiştilor din Complexul Teiuş- Coşlariu”, în Parcul Feroviar. Parastas în memoria ceferiştilor, lansare de revistă, diplome şi spectacol artistic

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Intalnirea CeferistilorSâmbătă, 3 mai, la Teiuş are loc „Întâlnirea Ceferiştilor din Complexul Teiuş- Coşlariu”.  Este vorba despre deja tradiţionala reuniune de suflet a tuturor celor care au ascultat glasul roţilor de tren şi sunt legaţi sufleteşte de viaţa de ceferist, aflată în acest an la cea de-a treia ediţie. Întâlnirea este programată pentru ora 17.00, în Parcul Feroviar din zona Gării Teiuş, inaugurat anul trecut.  Evenimentul va începe cu o slujbă de pomenire a lucrătorilor  din CFR, care au trecut în nefiinţă, şi se va încheia cu un spectacol artistic.

„Pornind de la o realitate incontestabilă şi anume că Teiuşul şi-a împletit strâns existenţa şi dezvoltarea cu cea a Căii Ferate, noi, cei de acum, nu avem voie să uităm acest lucru, iar această „Întâlnire a Ceferiştilor” vrem să fie un prilej de reîntoarcere la originile noastre feroviare”, a declarat primarul oraşului Teiuş, dr. ing. Mirel Vasile Hălălai.

USR - Alegeri parlamentare 2020

teius18Deschiderea sărbătorii ceferiştilor va avea loc cu începere de la ora 17.00, în Parcul Feroviar, după care evenimentul va continua cu un parastas de pomenire în memoria feroviarilor, o lansare de revistă feroviară şi  decernare de diplome. De asemenea vor susţine un program artistic Fanfara Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba, Ansamblurile Casei de Cultură a oraşului Teiuş, Liceul Teoretic Teiuş.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

La eveniment sunt aşteptaţi toţi cei care poartă în suflet şi în vocaţie „glasul roţilor de tren”.

FOTO: arhivă

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

1 comentariu

Radu 26 aprilie 2014 at 7:16

Felicitari pentru promovare, dar pe viitor feriti-va dragi jurnalisti sa folositi termenul „trecut in nefiinta”, termen gresit deoarece noi dupa ce murim nu trecem in nefiinta ci in viata, viata vesnica. Sufletul este vesnic si nemuritor pentru ca isi ia fiinta de la Dumnezeu!

Comentariile sunt oprite