3 IUNIE – “Bubble Parade” la Alba Iulia. Mii de baloane de fericire și ținute în culorile românești sub motto-ul ”Uniți, suntem mai fericiți!”

Tineri frumoși și veseli, dar nu numai, sunt invitați în 3 iunie la ediția a doua a unei parade neconvenționale a baloanelor de săpun prin care exprimăm bucuria și atitudinea pozitivă în comunitatea noastră.

“Vino îmbrăcat în culorile românești: roșu, galben sau albastru, fă-ți rezerva de baloane de săpun și oferă-ți un 3 iunie memorabil!

Loc de intalnire: Parcarea de lângă Spitalul Județean Alba – ora 18:00
Traseu: Parcarea de lângă Spitalul Județean Alba – Bulevardul Transilvaniei – Parcul Unirii – Piața Cetății

La 100 de ani de la Marea Unire, Alba Iulia arată întregii lumi ca ”Uniți, suntem mai fericiți!”. Bucuria împărtășită este întotdeauna mai intensă, de aceea vă așteptăm pe toți cu mic, cu mare să suflați mii de baloane de fericire.”

“Ce este Bubble parade?”
Bubble parade este o mișcare internațională care promovează fericirea și bucuria ca și atitudine zi de zi, nu ca și destinație, unind oamenii într-o paradă veselă a baloanelor de săpun.

“Cum pot participa? Am nevoie de bilet? Ce trebuie să aduc?”
Bubble Parade este un eveniment gratuit – tot ce trebuie să faci este să răspunzi la event page-ul Bubble Parade Alba Iulia 2018, să iți inviți prietenii și să aduci multă bună dispoziție și baloane de săpun la parada din 3 iunie.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...