Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

27-28 octombrie 2023| COD GALBEN de vânt puternic și ploi abundente în Alba: Atenționare ANM

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Agenția Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare meteo pentru data de 27 octombrie, valabilă în intervalul orar 12:00 – 23:00, care vizează anumite fenomene meteorologice ce vor afecta mai multe regiuni din România.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În intervalul menționat, se așteaptă intensificări ale vântului și averse însemnate cantitativ. Aceste fenomene pot avea un impact semnificativ asupra zonelor afectate.

Zonele afectate de această avertizare includ următoarele regiuni:

Banat
Crișana
Maramureș
Nord-vestul Transilvaniei
Zonele montane

În mod specific, județul Maramureș, precum și zona de munte a județelor Bistrița-Năsăud, Mureș, Cluj, Alba, Hunedoara, Arad și Bihor vor fi cele mai afectate de aceste fenomene.

Intensificări ale vântului

Vântul va avea intensificări în regiunile menționate, cu viteze ce variază în general între 50 și 70 km/h. La altitudini mai mari de 1700 de metri, vitezele vântului pot depăși 80-90 km/h. Temporar, vântul va avea intensificări și în restul Transilvaniei, cu viteze în general de 40-50 km/h.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Alba Iulia a ajuns la spital după un accident rutier: A pierdut controlul motocicletei și s-a răsturnat pe carosabil

Bogdan Ilea

Publicat

în

Un bărbat din Alba Iulia a ajuns la spital după un accident rutier: A pierdut controlul motocicletei și s-a răsturnat pe carosabil Un accident rutier a avut loc pe raza localității Presaca Ampoiului când un bărbat din Alba Iulia a pierdut controlul motocicletei și s-a răsturnat pe acostament. A fost transportat la spital pentru îngrijiri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea