Rămâi conectat

Curier Județean

250 de femei vor lua parte la petrecerea organizată de social-democraţii din Cugir cu prilejul zilei de 8 Martie

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 250 de femei, doamne şi domnişoare, membre şi simpatizante ale partidului cu trei trandafiri vor participa sâmbătă, începând cu ora 16.00, la evenimentul organizat de social-democraţii din Cugir cu prilejul zilei de 8 Martie.

Manifestarea îi are drept organizatori pe membrii conducerii organizaţiei locale a PSD, în mod special pe preşedintele acesteia, ing. Mircea Trifan şi preşedinta organizaţiei orăşeneşti a femeilor, dr. Julieta Isarie.

 Numărul destul de mare de solicitări venite din partea femeilor i-a determinat pe organizatori să caute o locaţie cât mai adecvată acestui eveniment şi anume ,, Casa Cugireană”, unde condiţiile sunt cele mai bune pentru petrecerea unei seri speciale, în deplină ambianţă, cu muzică de calitate, dans şi o cină, oferite pe măsura acestei zile.

  “Cu prilejul acestei frumoase sărbători a primăverii vreau să le felicit încă de pe acum pe doamnele şi domnişoarele care au ales să petreacă împreună evenimentul organizat de noi, să le urez multă sănătate, bucurii şi să fie mereu cu zâmbetul pe buze”,  a dorit să le transmită participantelor liderul PSD Cugir Mircea Trifan.

 Constantin PREDESCU

MESAJE de 8 Martie 2014 • SMS -uri de Ziua Mamei • URĂRI pentru iubite şi colege de Ziua Femeii


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr de 18 ani din Zlatna BEAT și fără permis de conducere s-a răsturnat cu mașina „împrumutată” de la serviciu. Este cercetat de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Tânăr de 18 ani din Zlatna BEAT și fără permis de conducere s-a răsturnat cu mașina „împrumutată” de la serviciu. Este cercetat de polițiști Un tânăr de 18 ani din Zlatna s-a răsturnat pe malul râului Ampoi cu o autoutilitară de la serviciu. După cercetările efectuate de polițiști s-a aflat că acesta nu avea permis […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea