Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

25 ianuarie – Ziua Internațională a Persoanelor Rebele: Trezește rebelul din tine!

Ziarul Unirea

Publicat

în

25 ianuarie – Ziua Internațională a Persoanelor Rebele: Trezește rebelul din tine!

Data de 25 ianuarie marchează Ziua Internațională a Persoanelor Rebele. Potrivit Daily Mail, cercetătorii au constatat că măsura în care un om e rebel este direct proporțională cu dimensiunea cortexului orbitofrontal, situat în spatele ochilor.

Citește și:  Mesaje de Paste fericit. Urări, felicitări și SMS-uri pe care le poţi trimite celor dragi de Sfintele Pasti

Persoanele rebele, care nu se conformează normelor sociale, au mai puțină materie cenușie în această zonă a creierului, care crește rapid în copilărie, dar încă nu este clar de ce sau când se oprește din dezvoltare.

Așadar, rebeliunea este o trăsătură înnăscută, mai puțin influențată de mediul în care crește un copil sau de anturaj.

Persoanele rebele sunt persoane spontane, creative și jucăușe. Le place să comunice folosind un stil energetic, exprimându-și aprecierea față de lucuri, persoane, locuri. Sunt eficiente atunci când sunt stimulate prin elemente creative, distractive, oameni noi, locuri noi, iar prima lor reacție este să se exprime în legătură cu aceste schimbări.

Așii lor din mânecă: sunt foarte creativi, găsind soluții chiar și când ceilalți văd doar probleme. Au capacitatea să transformă orice lucru plictisitor în ceva foarte plăcut, într-un joc. Sunt spontani, plini de energie și entuziasm.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

19 martie: Ziua paşaportului românesc

Ziarul Unirea

Publicat

în

19 martie: Ziua paşaportului românesc Anual, la 19 martie, este sărbătorită Ziua paşaportului românesc, dată la care, în anul 1912, regele Carol I a promulgat, prin Înaltul Decret Regal nr. 1758, prima lege modernă referitoare la paşapoarte, denumită ”Lege asupra paşapoartelor”. Documentul de călătorie românesc cunoscut sub termenul de paşaport fusese menţionat, pentru prima dată, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea