Rămâi conectat

Economie

25 februarie – termen limită pentru depunerea declaraţiilor firmelor de transport persoane

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Potrivit calendarului fiscal, firmele care transportă persoane peste hotare trebuie să depună la Fisc, până la data de 25 februarie, declaraţia privind veniturile obţinute din vânzarea de bilete. Potrivit DGFP Alba, formularul 393 trebuie completat şi depus la ghişeele de la Finanţe doar de cei care au efectuat anul trecut servicii de transport internaţional de persoane cu plecare din România. Formularul 393 se obţine gratuit de la administraţiile fiscale sau poate fi descărcat de pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, portalul ANAF. (A.D.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Comunicat de presă finalizare proiect „Investiţii în echipamente medicale şi eficientizarea energetică a societăţii DERMISANA MEDICAL SRL”

Andreea Ștefan

Publicat

în

Comunicat de presă Titlul proiectului: “Investiţii în echipamente medicale şi eficientizarea energetică a societăţii DERMISANA MEDICAL SRL” Numele beneficiarului: DERMISANA MEDICAL SRL Numele programului: Acțiunea 4.1.1 Investiții în activități productive Numele Autoritatii de Management: Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene Valoarea totala a proiectului: 1.120.365,25 lei Valoarea finantarii nerambursabile: 988.820,00 lei Data inceperii implementarii proiectului: 19.03.2023 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare