Rămâi conectat

Actualitate

25-27 august 2023| Zilele orașului Câmpeni: Trei zile de distracție neîntreruptă, aducând în prim-plan concerte și evenimente captivante

Ziarul Unirea

Publicat

în

Zilele orașului Câmpeni: Trei zile de distracție neîntreruptă, aducând în prim-plan concerte și evenimente captivante

Orașul Câmpeni se pregătește să găzduiască trei zile de distracție neîntreruptă, aducând în prim-plan concerte vibrante și evenimente captivante.

Sunetul inconfundabil al muzicii populare se va împleti cu notele ușoare, creând o atmosferă eclectică și încântătoare în inima orașului. Într-o manifestare ce depășește granițele muzicii, vor exista și numeroase alte activități menite să bucure nu doar localnicii, ci și vizitatorii din împrejurimi.

De la tribuna Primăriei Câmpeni s-au făcut cunoscute primele nume ce vor cuceri scena festivalului. Ziua de vineri se anunță plină de energie și culoare, cu apariția Fanfarei și Majoretelor Arieșul Ritmic, însoțite de Ansamblurile Folclorice ce vor încânta sufletele prezenților. Serile muzicale vor culmina cu un concert susținut de îndrăgiții Liviu Burz și Cornel Borza.

Sâmbătă va aduce o altă dimensiune a festivalului, cu o expoziție impresionantă dedicată meșterilor populari, ce vor dezvălui tainele tradițiilor locale. Serile vor prinde viață prin acordurile oferite de trupele Ylu Folk, Talisman și Feli, aceste voci remarcabile răsunând în unison cu energia festivalului.

Duminică, atmosfera va atinge punctul culminant, când ansamblurile folclorice vor încânta din nou publicul, iar seara se va încheia în nota magică a concertului susținut de Lupu și Cornelia Rednic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024: Majorarea tarifelor pentru elevii care nu au promovat examenul maturității la prima încercare.

Bera Larisa

Publicat

în

Bacalaureat 2024: Majorarea tarifelor pentru elevii care nu au promovat examenul maturității la prima încercare. Ministerul Educației a anunțat majorarea tarifelor privind probele examenului de Bacalaureat, încă de la începutul anului. Absolvenții de liceu care nu au reușit să promoveze probele examenului maturității din prima încercare în 2024 vor trebui să achite o taxă mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea