24 septembrie, ultima zi în care studenţii şi masteranzii pot solicita cazare în căminele studenţeşti ale UAB

UABStudenţii şi masteranzii UAB mai au la dispoziţie două săptămâni pentru a depune cereri online pentru înscrierea în vederea obţinerii unui loc de cazare în căminele studenţeşti. Toţi studenţii au dreptul de a completa cererea de cazare online. Dacă un student este înmatriculat la mai multe specializări, poate depune cerere online pentru fiecare specializare (va fi luată în considerare cererea cu media cea mai mare).

Cazarea în căminele studenţeşti se face anual, la începutul fiecărui an universitar, pe baza de cerere nominală completată la adresa www.uab.ro – Cazări cămine, în perioada 30 iulie 2013 – 24 septembrie 2013. În data de 25 septembrie se vor verifica mediile studenţilor. În data de 26 septembrie 2013 după ora 16,00, se vor afişa listele cu studenţii care primesc aprobare pentru a fi cazaţi. Cazarea se va efectua în perioada 27 – 29 septembrie între orele 8 – 18.

Criteriul principal al repartizării locurilor de cazare studenţilor este cel al performantei în activitatea academica studenţească, (definit de media anului anterior), cumulat cu distanta faţă de locul de domiciliu (minim 20 km).

Nu se vor caza în cămin studenţii care şi-au înstrăinat locul de cazare, au găzduit persoane străine în camerele repartizate, au fost sancţionaţi în anul de studiu anterior, au înregistrat restante la plata regiei de cămin, au avut un comportament deficitar în relaţiile cu alţi studenţi sau cu personalul administrativ sau au încălcat regulamentul de funcţionare a căminelor studenţeşti în anii anteriori.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...