Rămâi conectat

Curier Județean

21 martie: Festivalul „Mühlbach Rock Alive”, ediţia a V-a, la Centrul Cultural „Lucian Blaga” din Sebeş. Intrarea liberă!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sâmbătă, 21 martie, la Sebeş, va avea loc cea de-a cincea ediţie a Festivalului „Mühlbach Rock Alive”. Vor urca pe scenă şi vor cânta live pentru iubitorii genului rock patru formaţii: Non Profit şi Day One din Sebeş, Krepuskul din Cluj-Napoca şi Millenium C din Cugir. Evenimentul va avea loc cu începere de la ora 20.00, la Centrul Cultural „Lucian Blaga”. Festivalul este organizat de Primăria municipiului Sebeş şi Centrul Cultural „Lucian Blaga”, iar intrarea este liberă.

Cine sunt formaţiile?

Krepuskul (metal – experimental Cluj – Napoca)
Krepuskul este prima formaţie din România care a susţinut un turneu în ţările din fosta Uniune Sovietică (Rusia, Ucraina, Belarus, Moldova). Mai mult, formaţia clujeană a văzut toata Europa în cadrul celor 10 turnee care au purtat-o peste hotare având până în prezent peste 250 de concerte la activ. Unul dintre highlight-urile carierei Krepuskul este show-ul sustinut la prestigiosul festival Bloodstock Open Air (UK), unde au cântat pe aceeaşi scenă cu Machine Head, Behemoth, Alice Cooper şi Dimmu Borgir. De-a lungul anilor au mai cântat cu nume însemnate ca Sepultura, Crematory, Hatebreed, Rotting Christ, Pain, Lake of Tears, Hate, Pro Pain, Arch Enemy şi alţii. Momentan Krepuskul lucrează la al treilea album ce va fi lansat în a doua jumătate a acestui an.

Non-Profit ( rock Sebeş )
Înfiinţată în anul 2005, formaţia adopta genul rock, avand ca si componenta actuala pe Ionut- tobe, Sorin- bass, Poldi – clape si Tinu – voce si chitara. În decursul acestor ani formaţia a avut concerte în: Hunedoara, Deva, Simeria, Sibiu, Aiud, Alba Iulia, Cugir, Cetatea de Baltă, participând şi la întâlnirea moto de la Nandru 2011, festivalul Manifest Yourself Alba Iulia 2012 si multe altele. Participarea la Global Battle of the Bands 2011 a confirnat calităţile formaţiei, aceasta ajungând în semifinalele competiţiei. In prezent trupa se pregateste pentru un nou an de concerte in cluburi si aer liber, dorindu-si sa ajunga sa presteze live pe cat mai multe scene din tara si afara.

Trupa Millenium C (Cugir)
Cei cinci muzicieni: Vali Oajdea – tobe, Vasile Palfi – chitară și voce, Paul Radu – chitară bass, Atilla Doszlop – chitară și Camelia Bartalics – voce, cântă împreună, sub acest nume, din anul 2010 şi au participat la numeroase evenimente locale, spectacole, festivaluri, manifestări oficiale sau private în țară si străinătate. Cu toate că este o trupă relativ nouă, experienţa muzicală a membrilor ei îşi spune cuvântul în concerte, toate fiind susţinute live şi bucurându-se de fiecare dată de mult succes. Genul muzical abordat variază de la pop, rock, blues până la jazz. Repertoriul grupului cuprinde piese de succes din muzica românească şi internaţională dar şi piese proprii. Adaptându-se de fiecare dată cerinţelor aparte ale spectacolelor şi concertelor, piesele sunt prelucrate pentru a evidenţia stilul propriu de interpretare. Astfel, recitalurile lor sunt mereu deosebit de plăcute şi de mare impact pentru publicul de toate vârstele.

Day One (Sebes)
Formația s-a înființat în Sebeș în 2006 la initiativa lui Tarocco Alex (tobe) si Beti Constantin ( chitara).
*După 8 ani de activitate, Day One a avut peste 70 de concerte în toată ţara
* În 2009 a reprezentat Romaniala zilele orajului din Komarom (HU) si apoi au fost Headliner la festivalul din Ghiorock Ultrafest care s-a ținut langa Arad (Ghioroc).
*Au împărțit scena cu cele mai mari trupe din România precum Iris, Phoenix, Zdob si Zdup Cargo, Compact, Direcția 5, Bere Gratis, Sistem, Phenix, Vitza de Vie etc.. In 2008 au fost in turneu prin Romania cu artistul international Roy Martin.
*Au 1 single în 2008, un Lp de 4 piese în 2009 și un album oficial în 2011 care se numește – DEPARTE-


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânără din Alba bătută de iubit: Agresorul s-a ales cu dosar penal și ordin de protecție

Bogdan Ilea

Publicat

în

Tânără din Alba bătută de iubit: Agresorul s-a ales cu dosar penal și ordin de protecție Un bărbat de 51 de ani, din localitatea Șard au anunțat polițiștii pentru că fiica acestuia a fost agresată de către propriul iubit. Tânărul de 19 ani din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal și ordin de protecție. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea