Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

21-24 mai: La Alba Iulia vine în vizită o importantă delegaţie a Uniunii Avocaţilor Europeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Avocati Alba49În perioada 21 – 24 mai 2015 se va afla în municipiul Alba Iulia şi în judeţul Alba o delegaţie a Uniunii Avocaţilor Europeni (U.A.E.) compusă din domnul Carlos Bothelo Moniz, preşedintele Uniunii şi domnul Bruno Telchini, preşedinte de onoare al Uniunii, Ia invitaţia Baroului Alba, făcută prin intermediul domnului avocat Mihai Baco, membru în Comitetul Executiv al Uniunii Avocaţilor Europeni şi preşedinte al delegaţiei naţionale din România.

Scopul vizitei este organizarea la Alba lulia, în luna iunie 2016, a celui de-al XXX-lea Congres al Avocaţilor Europeni, aniversar. În programul vizitei sunt cuprinse următoarele activităţi: întâlnire cu membrii Consiliului Baroului Alba; întâlnire cu conducerile Curţii de Apel Alba Iulia, Tribunalului Alba, Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia şi Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Este programată o întâlnire cu preşedintele Consiliului Judeţean Alba, prefectul judeţului Alba şi primarul municipiului Alba Iulia. Totodată, este organizată şi o vizită la sediul Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia pentru o întâlnire cu conducerea Universităţii şi decanul facultăţii de drept. Membrii delegaţiei vor participa la Sibiu, la o întâlnire cu membrii Comisiei Permanente a UNBR în vederea discutării detaliilor legate de organizarea Congresului Avocaţilor Europeni. În data de 23 mai 2015, ora 10.00, în Sala de conferinţe a Hotelului Parc se organizează o conferinţă de presă.

av. Ioan RUS, decan al Baroului Alba
av. Mihai BACO, membru în C.A. al U.A.E


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu. În zilele de 15 și 24 aprilie au fost semnate procesele-verbale de predare-primire a amplasamentelor, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea