Rămâi conectat

Actualitate

2020 ar putea deveni unul dintre cei mai fierbinți ani! Care au fost zonele cele mai afectate și cum se compară acesta cu ceilalți ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Anul 2020 a fost un an total atipic, pandemia de coronavirus a dat toată planeta peste cap.

Chiar şi temperaturile au fost cele mai ridicate într-o regiune extinsă din nordul Europei, Siberia şi Oceanul Arctic, acolo unde gheaţa marină era la al doilea nivel, cel mai scăzut nivel văzut vreodată.

Statele Unite, America de Sud, Sudul Africii, Platoul Tibetan, estul Antarcticii şi cea mai mare parte a Australiei au înregistrat, de asemenea, temperaturi cu mult peste medie.

Raportul anual al Organizaţiei Meteorologice Mondiale (OMM) a declarat că 2020 este pe cale să fie unul dintre cei mai calzi ani înregistraţi, imediat după 2016 şi 2019. OMM a declarat că temperatura globală medie a fost cu aproximativ 1,2 grade Celsius mai mare.

Datele din decembrie, însă, vor fi decisive, dar este aproape sigur că 2020 va fi cel mai cald an, cel puţin pentru Europa.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea