Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

20-22 octombrie 2023| COD GALBEN de vânt puternic în Alba: Zonele din județ vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

20-22 octombrie 2023| COD GALBEN de vânt puternic în Alba: Zonele din județ vizate

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a lansat un avertisment deosebit de important, instituind Cod Galben pentru vânt puternic, care va afecta județul Alba și alte regiuni din țară până duminică.

În perioada cuprinsă între vineri, 20 octombrie, de la ora 10:00, și duminică, 22 octombrie, ora 10:00, se așteaptă intensificări semnificative ale vântului în diverse părți ale României.

Vântul va sufla cu putere în regiunile Banat, Crișana și în sud-vestul Transilvaniei, cu viteze medii situându-se în general în intervalul 55-60 km/h. Acest fenomen poate aduce cu sine inconveniențe considerabile, iar precauțiile ar trebui luate cu seriozitate.

În zonele montane precum Carpații Occidentali și vestul Carpaților Meridionali, la altitudini de peste 1700 de metri, se anunță rafale de vânt cu viteze de 80-90 km/h. Acest lucru poate afecta în special persoanele care planifică activități în aceste regiuni montane, cum ar fi drumeții sau expediții.

Pe lângă aceste regiuni, vântul va fi mai puternic pe arii limitate și în restul teritoriului, cu precădere în zonele din est, centrul țării și în zonele de munte. Este important să fiți pregătiți pentru aceste condiții meteo și să vă adaptați planurile pentru weekend în funcție de avertismentul meteo emis de ANM.

ANM recomandă tuturor să urmărească cu atenție actualizările referitoare la condițiile meteorologice și să ia măsuri de precauție pentru a evita situațiile nedorite în aceste condiții de vânt puternic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels

Bogdan Ilea

Publicat

în

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels Conținutul original de pe aplicația de social media Instagram urmează să fie prioritizat, iar conținutul „furat” urmează să fie penalizat, în urma schimbărilor modului în care funcționează algoritmul.  O nouă schimbare a modului în care funcţionează algoritmul de recomandări al Instagram […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea