Rămâi conectat

Curier Județean

18 iunie: ”Piramida Cărţilor”, în Piața Cetății. Albaiulienii sunt așteptați să doneze volume pentru dotarea unei biblioteci într-un sat din Alba

Alexandra Mates

Publicat

în

piramida cartilor alba iuliaAlbaiulienii care au cărți pe care nu le mai citesc și vor să le scoată din rafturi pentru a face loc altora, sau pur și simplu vor să renunțe la ele într-un scop nobil, pot participa sâmbătă, 18 iunie, la ”Piramida Cărților”,  ce se va construi în Piața Cetății din Alba Iulia. Este vorba despre o acțiune organizată de Leo Fortrees, cu scopul de a dota o bibliotecă într-un sat din județul Alba.

Evenimentul se va desfășura între orele 12.00 – 18.00.

Cărţile sunt creatoare de noi universuri. Îţi deschid o lume din care n-ai mai vrea să ieşi niciodată. O lume în care ai vrea să-ţi continui, pentru totdeauna, aventura de a descoperi noi experienţe. Citind, tu de fapt te descoperi pe tine însuţi şi îţi formezi o personalitate complexă. Cu fiecare propoziţie pe care o sorbi, devii o persoană cu o capacitate intelectuală desăvârşită şi cu un psihic sănătos.

Clubul non-guvernamental Leo Alba Iulia Fortress invită toţi albaiulienii să construiască pas cu pas, Piramida Cărţilor, o piramidă menită să aducă zâmbete pe faţa elevilor unei şcoli din Judeţul Alba, care cu ajutorul nostru şi al vostru, vor beneficia în sfârşit de o bibliotecă.

Dacă iţi doreşti să contribui, haide, sâmbătă, 18 iunie, între orele 12:00-18:00, în Piaţa Cetăţii, şi dăruieşte-ţi cărţile pe care le consideri folositoare în dezvoltarea elevilor. Donaţiile consistente nu vor rămâne nerăsplătite! Parteneriatul nostru cu La Waffa cu siguranţă va îndulci ziua.

Sună-ți prietenii, ia-ți zâmbetul şi cărţile cu tine și alătură-te proiectului nostru, pentru a face diferența, contribuind cu o mică donație, la acțiunea caritabilă organizată de tinerii voluntari, menită să schimbe viața unor elevi conştiincioşi care au nevoie de ajutorul nostru, de ajutorul tău”, este mesajul transmis de organizatori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea

Ziarul Unirea

Publicat

în

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea Campania „Moto Iepurașul” a ajuns anul acesta la cea de-a opta ediţie și așa cum ne-au obișnuit, motocicliştii cugireni vor aduce bucurie de Paști în casele mai multor persoane defavorizate din Cugir, Vinerea și Săliștea. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea