Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

18-20 Noiembrie 2022: Studenții cu Skepsis vor reprezenta Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia la Gala Teatrului Studențesc, la Ploiești

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În perioada 18-20 Noiembrie 2022, studenții care activează în cadrul trupei de teatru Skepsis vor fi prezenți la cea de-a XVIII-a ediție a Galelor Teatrului Studențesc „SERI ÎN LUMEA THALIEI”, eveniment organizat de Casa de Cultură a Studenților Ploiești.

Grupul Skepsis va reprezenta Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia în cadrul programului cu spectacolul ”Guturaiul Oniric”, creat de Viorel Cioflică pe baza unui text de Eugen Ionescu.

”Guturaiul Oniric este un spectacol de teatru absurd care surprinde foarte bine coordonatele lumii în care trăim: frica, dorințele exagerate, excesele, incapacitatea limbajului de a ne exprima gândurile și emoțiile profunde. Suntem siguri că dincolo de comicul absurd al situației, publicul prezent și juriul vor gusta cu plăcere propunerea noastră și vor aprecia abordarea cu Skepsis.” – Viorel Cioflică, Coordonator.

Evenimentul are un caracter competitiv, se desfășoară la Centrul Cultural ”Nicolae Iorga” din Vălenii de Munte și se bucură în acest an de participarea trupelor studențești de teatru din Ploiești, Iași, Brașov și Alba Iulia, oferind participanților oportunitatea de a-și prezenta spectacolele și de a primi un feedback critic legat de prestațiile individuale și de grup.

Dincolo de competiția care marchează fiecare ediție, evenimentul este organizat având ca motto cuvintele lui Valeriu Sârbu: ”Teatrul mi se pare un templu, iar spectacolul un ritual închinat ființei, lumii, semenului nostru.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ACCIDENT rutier pe autostrada A10. Două mașini s-au ciocnit în zona Alba Iulia Sud, pe sensul Aiud-Sebeș

Bogdan Ilea

Publicat

în

ACCIDENT rutier pe autostrada A10. Două mașini s-au ciocnit în zona Alba Iulia Sud, pe sensul Aiud-Sebeș Vineri dimineața, 24 mai, în jurul orei 05:30 un accident rutier s-a produs pe autostrada A10, în zona Alba Iulia Sud, sensul Aiud-Sebeș. O persoană rănită ușor are nevoie de îngrijiri medicale. Citește și: VIDEO | INCENDIU de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea