Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

17 septembrie 2023 | Friendship Challenge la Alba Iulia: Cum vă puteți înscrie la a cincea ediție a competiției

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

17 septembrie 2023 | Friendship Challenge la Alba Iulia: Cum vă puteți înscrie la a cincea ediție a competiției

Asociația Emanoil organizează duminică, 17 septembrie 2023, în Municipiul Alba Iulia, a cincea ediție a competiției pe echipe – Friendship Challenge.

CE ESTE FRIENDSHIP CHALLENGE?

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Friendship Challenge este o experiență unică, distractivă dar și educativă, care nu ar mai putea fi repetată în alt context decât cel pe care îl pregătim. Prin voluntarii implicați, ingeniozitatea cu care sunt construite provocările, modul de constituire al echipelor dar și modul atent gândit prin care se cere ca participanții să interacționeaze cu obiectivele competiției, transformă simpli trecători în persoane importante și însuflețește principalele repere ale Municipiului Alba Iulia.

CE SE ÎNTÂMPLĂ LA FRIENDSHIP CHALLENGE?

Timp de 3 ore, participanții, constituiți în echipe de câte 6 membri, au de rezolvat, pe raza Municipiului Alba Iulia, aproximativ 130 de provocări al căror scop este scoaterea din zona de confort și conectarea cu comunitatea locală. De la profesori, părinți, preoți, agenți de poliție, vedete, turiști străini, persoane politice, brand-uri sau companii locale ori simpli cetățeni de rând, toți vor colabora înspre construirea unei experiențe deosebite care este faină atât pentru participanți cât și pentru cei cu care aceștia interacționează.

În anul precedent, această aventură a adunat peste 270 de participanți cu vârsta cuprinsă între 14-24 ani și a însemnat implicarea a peste 50 de voluntari. În acest an, Friendship Challenge se anunță a fi cel puțin la fel de provocator ca și anul trecut (vezi aftermovie-ul Friendship Challenge 2022 – https://youtu.be/OUjuuQvU9qc?si=hCDd8WOly5TFGhp2)

Câteva dintre provocările de anul trecut : călărirea unei oi vii, aducerea unui director de școală la finalul competiției, intonarea Imnului României în Cetatea Istorică Alba Carolina, macarena pe culoarea verde la semafor, tragerea clopotelor unei Biserici, îmbrățișarea de grup cu un polițist, dansarea unui vals cu o persoană necunoscută, găsirea unei persoane cu numărul 46 la papuc și multe, multe alte aventuri care au oferit o experiență de învățare foarte bogată în amintiri pozitive.

CINE SE POATE ÎNSCRIE?

Există două categorii la care se pot înscrie tinerii. Categoria EXPERIENCE pentru tinerii care au împlinit 13 ani și categoria COMPETITION la care se pot înscrie doar tinerii care au 14 ani împliniți. Mai multe detalii dar și înscrieri, se pot vizualiza prin accesarea formularului de înscriere: https://forms.gle/C2AfeL5KQwNvJNyAA .

SPONSORI ȘI PARTENERI AI EVENIMENTULUI:

Friendship Challenge este organizat de către Asociația Emanoil în parteneriat cu Protopopiatul Ortodox Alba Iulia, dar adună an de an tot mai mulți colaboratori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud

Unirea Ziarul

Publicat

în

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud Bărbatul care a organizat într-un bar din orașul Abrud activităţi de jocuri de noroc, fără a deţine licenţă sau autorizaţie, a fost obligat, definitiv, să achite suma de 800.000 de lei la bugetul de stat. Singura modificare survenită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea