17 septembrie 2019: Concert susținut de grupul vocal Anatholis și miniorchestra Classis, la Centrul Cultural Cugir. Intrarea este liberă

17 septembrie 2019: Concert susținut de grupul vocal Anatholis și miniorchestra Classis, la Centrul Cultural Cugir. Intrarea este liberă

În data de 17 septembrie 2019, se organizează la Cugir un concert susținut de grupul vocal Anatholis și miniorchestra Classis, care abordează genul de muzică pop-operă. Intrarea este liberă.

Centrul Cultural Cugir găzduiește marți, 17 septembrie,2019, începând cu ora 19.00, concertul susținut de grupul vocal Anatholis și miniorchestra Classis, aparținând Operei Naționale Române din Cluj Napoca, primul grup vocal ce abordează genul pop-operă.

ELIT

  Membrii grupului Anatholis, înfiinţat în 2005, colaborează cu instituții de cultură din întreagă țară, cum ar fi: Filarmonicile din Târgu Mureș, Sibiu și Oradea, Centrul pentru cultură Bistrița, dar și cu Operele din Timișoara și Galați, printre colaboratorii privați putând fi enumeraţi: Rotary Club, Lion’s Club, Asociația Femeilor de Afaceri, A.C.I., Dacia Feleac, Electrogrup, Global Invest, Agressione, Arts Café, Marmatia, Vitrina Advertising, Amprenta Advertising, Perfect Travel, Societatea pentru Studiul Neuroprotecției și Neuroplasticității, Ever NeuroPharma.

Unul dintre cele mai importante evenimente la care a participat Grupul Vocal Anatholis a fost recepția oficială cu ocazia vizitei la Cluj-Napoca a Excelenței Sale Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii în România, și a Excelenței Sale Werner Hans Lauk, ambasadorul Germaniei la București, în vederea semnării unui protocol economic.

La fel de apreciaţi sunt şi membrii miniorchestrei Classis din Cluj-Napoca, în a căror acompaniament vor cânta cei de la Anatholis. Directorul Centrului Cultural Cugir, Diane Dobrean face un apel la iubitorii de muzică să participe în număr cât mai mare la acest super concert, întrucât nu au decât de câștigat. Intrarea este liberă.

Adela SPĂTAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...