Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

17 septembrie 2019: Concert susținut de grupul vocal Anatholis și miniorchestra Classis, la Centrul Cultural Cugir. Intrarea este liberă

Adela Spătar

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

17 septembrie 2019: Concert susținut de grupul vocal Anatholis și miniorchestra Classis, la Centrul Cultural Cugir. Intrarea este liberă

În data de 17 septembrie 2019, se organizează la Cugir un concert susținut de grupul vocal Anatholis și miniorchestra Classis, care abordează genul de muzică pop-operă. Intrarea este liberă.

Centrul Cultural Cugir găzduiește marți, 17 septembrie,2019, începând cu ora 19.00, concertul susținut de grupul vocal Anatholis și miniorchestra Classis, aparținând Operei Naționale Române din Cluj Napoca, primul grup vocal ce abordează genul pop-operă.

  Membrii grupului Anatholis, înfiinţat în 2005, colaborează cu instituții de cultură din întreagă țară, cum ar fi: Filarmonicile din Târgu Mureș, Sibiu și Oradea, Centrul pentru cultură Bistrița, dar și cu Operele din Timișoara și Galați, printre colaboratorii privați putând fi enumeraţi: Rotary Club, Lion’s Club, Asociația Femeilor de Afaceri, A.C.I., Dacia Feleac, Electrogrup, Global Invest, Agressione, Arts Café, Marmatia, Vitrina Advertising, Amprenta Advertising, Perfect Travel, Societatea pentru Studiul Neuroprotecției și Neuroplasticității, Ever NeuroPharma.

Unul dintre cele mai importante evenimente la care a participat Grupul Vocal Anatholis a fost recepția oficială cu ocazia vizitei la Cluj-Napoca a Excelenței Sale Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii în România, și a Excelenței Sale Werner Hans Lauk, ambasadorul Germaniei la București, în vederea semnării unui protocol economic.

La fel de apreciaţi sunt şi membrii miniorchestrei Classis din Cluj-Napoca, în a căror acompaniament vor cânta cei de la Anatholis. Directorul Centrului Cultural Cugir, Diane Dobrean face un apel la iubitorii de muzică să participe în număr cât mai mare la acest super concert, întrucât nu au decât de câștigat. Intrarea este liberă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Trei elevi, din Galda de Jos, Daia Română și Ciugud, calificare la etapa națională a Concursului pentru elevii din mediul rural ”Universul cunoașterii prin lectură”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei elevi, din Galda de Jos, Daia Română și Ciugud, calificare la etapa națională a Concursului pentru elevii din mediul rural ”Universul cunoașterii prin lectură” Etapa județeană a CONCURSULUI NAȚIONAL PENTRU ELEVII DIN MEDIUL RURAL „UNIVERSUL CUNOAŞTERII PRIN LECTURĂ” (CLASELE V-VIII), s-a desfășurat în data de 15.04.2024, la Școala Gimnazială Ciugud, coordonată de inspector școlar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea