Rămâi conectat

Ştirea zilei

17 iunie: TÂRG de JUCĂRII la Alba Mall, un eveniment special pentru prichindei și părinții lor. Copiii pot vinde și cumpăra jucării în sistem ”Kid to Kid”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe 17 iunie, de la ora 18.00, copiii sunt așteptați să vină în Alba Mall, la o nouă ediție a Târgului de Jucării. Cu ce jucărie nu le mai trebuie, să facă schimb cu alte jucării de la alți copii sau să o vândă cu cât cred. Sunt primiți toți micii comercianți, care au consimțit că jucăria lor s-a învechit și că e timpul să fie înlocuită cu alta mai interesantă, dar nu neapărat mai scumpă. 

De la transformer și prințese elegante, până la cărți sau hăinuțe pentru păpuși, orice poate fi tranzactionat sau schimbat, în funcție de cât de bine “au luptat” sau la câte “baluri” au participat personajele de care simți și știi că te poți lipsi.

Cu toții observăm semnele care ne arată că unele jucării nu mai sunt interesante sau educative,  tranformând camera copilului într-un depozit de lucruri împrăștiate la întâmplare. “Târgul de jucării” este cel mai bun motiv pentru a face un inventar, dar mai ales pentru a scăpa în modul cel mai puțin dramatic de ce e vechi, făcând loc noilor favoriți. Sistemul de acțiune este unul simplu, kid to kid, fiecare copil primește un post de vânzător împreună cu un însoțitor, își prezintă oferta completând eticheta “cumpără-mi jucăria” și poate negocia sau schimba după pofta inimii. Desigur, profitul poate fi păstrat sau reinvestit, în funcție de ce au alții de oferit. E bine de știut că nu sunt acceptate decât obiecte aparținând copiilor, iar posturile de vânzare sunt limitate, fiind oferite după regula “primul venit-primul servit”.

Bursa jucăriilor se deschide la ora 18.00, iar surprizele, precum Face Painting, țin toată seara.

Înscrierile se pot face prin mail la adresa [email protected].

Alba Mall îi invită pe toți copiii la Târgul De Jucării!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inima mare! Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud

Unirea Ziarul

Publicat

în

Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud Timp de o săptămână mai mulți voluntari din Franța, Germania, dar și alte state europene s-au aflat la Aiud, unde au construit un loc de joacă pentru copii. Toate materialele din care s-a realizat parcul de joacă pentru copiii aiudeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea