Rămâi conectat

Curier Județean

17 ianuarie: Prezentare de vinuri şi expoziţie de artă fotografică la Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Esti floare de dor Basarabie01Asociaţia Umanitară Valea Frumoasei, Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia şi Revista Națională „Natura” din Chişinău organizează în perioada 17 ianuarie – 1 februarie, expoziţia de artă fotografică „Eşti floare de dor, Basarabie!”, care va reuni 120 de lucrări semnate de Alecu Reniţă şi Lucian Reniţă (Chişinău).

Vernisajul va avea loc pe data de 17 ianuarie, începând cu ora 17.00, în prezenţa domnului Alecu Reniţă. Cu această ocazie va avea loc şi o prezentare de vinuri susţinută de Agenţia de Somelieri WineTaste (director Sergiu Nedelea).

După succesul repurtat la Muzeul Ţăranului Român, în perioada 28 noiembrie – 10 decembrie, Expoziţia de artă fotografică „Eşti floare de dor, Basarabie!” va descinde în Capitala Marii Uniri, acoperind simbolic două date importante în istoria şi în cultura românilor: 15 ianuarie – ziua naşterii lui Eminescu şi 24 ianuarie – ziua Micii Uniri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru adăpostul de câini, expoziție de lucrări de artă realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombolă

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru adăpostul de câini, expoziție de lucrări de artă realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombolă Proiectul “Pet Care” este organizat vineri, 19 aprilie, de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Printre activitățile organizate se numără […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea