Rămâi conectat

Curier Județean

16-17 mai 2024: Târgul Ofertelor Educaționale, în Piaţa Cetăţii Alba Carolina din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

16-17 mai 2024: Târgul Ofertelor Educaționale, în Piaţa Cetăţii Alba Carolina din Alba Iulia

Târgul Ofertelor Educaționale, organizat de Consiliul Județean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia, Inspectoratul Școlar Județean Alba și CJRAE, își propune familiarizarea elevilor cu posibilitățile de continuare a studiilor în sfera tehnologică, cu accent pe meseriile care le vor asigura continuarea procesului educativ, astfel încât modelul educațional extins să ducă la creșterea numărului de absolvenți ai învățământului profesional și dual la nivelul județului Alba.

Citește și: LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 7 MAI 2024: 390 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Datorită metodelor activ-participative în cadrul cărora se va pune accent pe interacțiunea creată între agenți economici-profesori-elevi, finalitățile educaționale sunt favorabile dezvoltării pieței muncii și formării timpurii a viitorilor specialiști.

Factori de decizie ai mediului economic, agenții economici vor prezenta pentru elevii claselor a VII-a și a VIII-a, un spectru amplu de posibilități de formare profesională care va include standuri interactive cu specificul activității desfășurate, modele de bune practici și, nu în ultimul rând, beneficiile sistemului educațional tehnologic.

Vă încurajăm să explorați standurile operatorilor economici și ale instituțiilor de învățământ, să participați la prezentări și discuții informative și să vă conectați cu profesioniști din diverse domenii de pregătire profesională. Este o oportunitate unică de a vă extinde orizonturile educaționale și de a vă pregăti pentru succesul viitor.

Vă așteptăm în 16-17 mai 2024, în Piaţa Cetăţii Alba Carolina din Alba Iulia.

Meseria este viitorul, șansa este prezentul!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 35.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 35.000 de lei În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea