15 și 20 noiembrie: Serile Skepsis – ultimele spectacole cu Skepsis din acest an

Începând din anul 2003, în fiecare an, în luna noiembrie, albaiulienii sunt invitaţi să participe la Serile Skepsis – un eveniment prin care Grupul Skepsis propune spectacole şi activităţi culturale desfăşurate pe parcursul a două seri dedicate publicului iubitor de frumos.

 Joi, 15.11.2018, ora 18.00, la Casa de Cultură a Studenţilor, prima seara cu Skepsis va începe cu un eveniment inedit: Vinicius Moldovan, pe numele de scenă “Clăbuc”, unul dintre membrii de baza ai grupului Skepsis, îşi va prezenta în calitate de autor volumul ”Sufletele celor Rătăciți” primul din seria ”Legiunea lui Lilith” – serie a cărei acţiune este plasată în Alba Iulia. Tânărul nostru autor ne va povesti câte puţin despre idea, intriga şi personajele create, răsplătindu-i pe prezenți cu surprize pregătite cu grijă.

Seara va continua la ora 19.00 cu spectacolul de divertisment “Umor cu Skepsis”. Inspirat de febra sărbătoririi centenarului Marii Uniri, spectacolul include pantomimă, momente de umor originale dar şi teatru scurt care omagiază mari actori români din trecut. Totul intr-o reţetă cu Skepsis menit să ne faca sa gustăm acel haz de necaz atât de românesc!

Pentru că trupa de teatru Skepsis s-a născut şi a crescut în mediul studenţesc, cu susţinerea Casei de Cultură a Studenţilor, dedicăm această primă seară sărbătoririi Zilei Internaţionale a Studentului.

Marţi, 20.11.2018, ora 19.00, a doua seară cu skepsis vă propune spectacolul OSCAR, după Claude Magnier – o comedie spumoasă isteţ aleasă pentru a puncta finalul seriei de spectacole prezentate în acest an. Vom asista la o zi din viaţa unui multimilionar, una dintre acele zile pe care nu o uiţi niciodată şi care pare să fie trăită special pentru a ne aminti că nimeni nu este scutit de probleme şi că uneori nici măcar o mare avere nu te poate scoate uşor din încurcătură. O avalanşă de întâmplări neaşteptate, un ritm din ce în ce mai provocator, o intrigă care se înfiripează treptat, sufocant, şi în care toată lumea pare să conspire împotriva lui.

Biletele – 10 lei (pret intreg), 5 lei (pret redus pentru elevi, studenti si pensionari) se găsesc la Secretariatul Casei de Cultura a Studenţilor începând de Vineri, 16.10.2018, între orele 09.00 – 15.00.

Serile Skepsis sunt este prezentate în cadrul proiectului “Stagiunea cu Skepsis 2018” – un proiect care urmăreşte implicarea tineretului în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi participarea civică la viaţa socioculturală. Prin acest proiect Grupul Skepsis pregăteşte şi oferă în mod riguros şi sistematic publicului albaiulian spectacole de teatru şi divertisment pe întreg parcursul anului.

Parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia “Inter-Art” Aiud; Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...