Rămâi conectat

Sport

15.000 lei, prima de promovare pentru echipa de fotbal „Metalurgistul Cugir 1939”

Ziarul Unirea

Publicat

în

 Consiliul Local Cugir a aprobat în şedinţa de astăzi, 19 iulie, un Proiect de Hotărâre iniţiat de trei consilieri locali, pentru acordarea sumei de 15.000 lei, Asociaţiei de Fotbal „Metalurgistul Cugir 1939”.
 
Potrivit Raportului de specialitate întocmit de directorul Clubului  Sportiv Orăşenesc, prof. Adrian Mihai, banii reprezintă prime acordate lotului cugirean de fotbal, drept recunoştinţă pentru eforturile depuse la promovarea echipei în Liga a III-a a Campionanatului Naţional.

Beneficiarii sumei sunt atât sportivii cât şi antrenorii, fiecare dintre aceştia urmând să primească suma de 600 lei. La reuniunea Consiliului Local au luat parte Ciprian Pahone-presedintele secţiei de fotbal şi Lucian Itu – căpitanul echipei „Metalurgistul Cugir 1939”.  (C. P)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Ciclista Denisa Maria Mărcuș, din Alba, învingătoare la Târnăveni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ciclista Denisa Maria Mărcuș, sportivă din județul Alba, a câștigat o competiție disputată la Târnăveni. Sportiva legitimată la clubul CSM Mediaș, la categoria copii A, s-a clasat pe primul loc la concursul de mountain bike disputat sub egida Federației Române de Ciclism. Denisa Maria este din satul Geomal și elevă în clasa a VII-a la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea