Rămâi conectat

Curier Județean

14 persoane care nu au respectat măsurile de protecție anti-Covid-19, sancționate de polițiștii din Alba: 115 de terase, restaurante și fastfood-uri controlate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În ultimele 24 de ore, au fost verificate 361 de persoane aflate în carantină, 115 aflate în izolare și au fost organizate 11 de acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 439 de persoane. Alte 34 de persoane au fost verificate în cadrul altor activități în contextul pandemiei.

Au fost controlate 65 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 115 terase, restaurante, fastfood-uri și 65 de mijloace de transport, din care 9 mijloace de transport în comun.

Echipele de control au depistat și sancționat 14 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală.

Amintim faptul că purtarea măștii de protecție este, în continuare, obligatoriu în spațiile publice închise, în mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spațiile comerciale, precum și în spațiile publice deschise, cum ar fi, fără a se limita la acestea, piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, stații pentru transport în comun.

Stimați cetățeni, având în vedere că virusul este în continuare prezent, vă recomandăm să nu vă expuneți la riscul de a vă infecta.

Acțiunile de control vor continua.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea