Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

14 decembrie | Raftul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba ajunge în luna decembrie la Zlatna

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

14 decembrie | Raftul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba ajunge în luna decembrie la Zlatna

Joi, 14 decembrie 2023, la ora 12.00, Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Primăria Orașului Zlatna și Biblioteca Orășenească „Sava Albescu” Zlatna inaugurează un nou raft cu peste 300 de cărți noi, la Zlatna.

Evenimentul cultural se va desfășura la Casa de Cultură „Horea Popescu” din Zlatna, unde vor participa, alături de delegația Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba, Silviu Ponoran, primarul orașului Zlatna, Tudor Ponoran consilier județean, elevi și cadre didactice și, nu în ultimul rând, oameni de cultură din orașul Zlatna și împrejurimi.

Citește și: Omagiu din partea Bibliotecii Județene ”Lucian Blaga” pentru scriitorul Ștefan Dinică: ”De astăzi lumea literară este mai săracă”

Cu această ocazie se va semna și un parteneriat între Primăria Orașului Zlatna și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în baza căruia cele două instituții se obligă să se ajute reciproc și în organizarea altor activități culturale.

Proiectul 2.9 Fondul special – Raftul Bibliotecii Județene Lucian Blaga în Județul Alba al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba are ca scop îmbogățirea colecțiilor de carte din bibliotecile publice din județul Alba, cu câte o mini bibliotecă cu cărți noi, sporind în acest fel atractivitatea bibliotecilor partenere. De asemenea, proiectul urmărește ca viața culturală a comunităților să se îmbogățească și prin intermediul culturii scrise. Evenimentul de joi, 14 decembrie 2023, va crea în acest fel o nouă punte culturală cu orașul Zlatna punând bazele unei colaborări de lungă durată între instituțiile partenere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Noi analize introduse pe lista Laboratorului de Genetică și Diagnostic molecular de la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noi analize introduse pe lista Laboratorului de Genetică și Diagnostic molecular de la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia Laboratorul de Genetică și Diagnostic Molecular din cadrul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia și-a mărit de curând gama de investigații de biologie moleculară cu plată, prin Metoda RT-PCR. Pe lângă Panelul Respirator și Antigen Sars-Cov2, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea