Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

13 septembrie 2023| Ziua Pompierilor din România: Activități pregătite în Piața Cetății din Alba Iulia pentru publicul de toate vârstele

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

13 septembrie 2023| Ziua Pompierilor din România: Activități pregătite în Piața Cetății din Alba Iulia pentru publicul de toate vârstele

În fiecare an, pe 13 septembrie, România sărbătorește Ziua Pompierilor, o ocazie specială de a onora sacrificiul și curajul acestor eroi neînfricați.

În acest an, ISU Alba se pregătește pentru o celebrare de excepție, cu activități pentru toate vârstele și un eveniment deosebit în Piața Cetății din Alba Iulia.

Miercuri, 13 septembrie, începând cu ora 10:00, toți cei dornici de a sărbători și aprecia pompierii din România sunt așteptați în Piața Cetății din Alba Iulia pentru a lua parte la activitățile organizate cu acest prilej. Indiferent dacă sunteți pasionați de echipamentele de intervenție, doriți să aflați mai multe despre munca lor sau vreți să aduceți copiii la ateliere interactive, evenimentul este deschis pentru toată lumea.

Pentru cei mici, au fost pregătite ateliere interactive care îi vor ajuta să înțeleagă munca și echipamentele pompierilor într-un mod distractiv și educativ. Acesta este momentul perfect pentru ca cei mici să afle mai multe despre importanța acestor eroi în comunitatea noastră și să își dezvolte aprecierea pentru munca lor.

Pentru cei interesați de tehnică, va fi o expoziție cu echipamente și mijloace de intervenție, unde veți putea să vedeți de aproape și să înțelegeți utilitatea acestor unelte cruciale pentru salvarea vieților. Aflați mai multe despre modul în care pompierii acționează în situații de urgență și apreciați nivelul lor de pregătire și profesionalism.

La ora 12:00, va avea loc un ceremonial militar special, în cadrul căruia se vor prezenta ordinele și mesajele primite cu ocazia „Zilei Pompierilor din România”. De asemenea, vor avea loc avansări în grad pentru cei care și-au dedicat viața protejării comunității și au demonstrat devotament și curaj în lupta cu focul și pericolele conexe.

Pentru cei care doresc să afle mai multe despre activitatea de zi cu zi a pompierilor, se va organiza și „Ziua Porților Deschise” în toate subunitățile ISU Alba. Aici, veți putea asista la prezentarea tehnicii și mijloacelor de intervenție specifice și veți avea șansa să adresați întrebări și să vedeți cu proprii ochi cum se pregătesc pompierii pentru a salva vieți și a proteja comunitatea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pastorala de Paște 2024 a cardinalului Lucian: ”Moartea și învierea Domnului pentru mântuirea noastră ne dezvăluie cât de importanți suntem pentru Dumnezeu”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pastorala de Paște 2024 a cardinalului Lucian: ”Moartea și învierea Domnului pentru mântuirea noastră ne dezvăluie cât de importanți suntem pentru Dumnezeu” Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 ✠ Cardinal LUCIAN prin harul și mila Bunului Dumnezeu, Arhiepiscop și Mitropolit al Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș, Arhiepiscop Major al Bisericii Române Unită cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea