Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

13-22 decembrie 2023 | Crăciunul la Palat: Zece zile de ateliere de creație, pentru cei mici, la Palatul Principilor din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

13-22 decembrie 2023 | Crăciunul la Palat: Zece zile de ateliere de creație, pentru cei mici, la Palatul Principilor din Alba Iulia

Micuții din Municipiul Alba Iulia vor putea lua parte la zece zile de ateliere de creație, în cadrul primei ediții a evenimentului Crăciun la Palat, organizat la Palatul Principilor Transilvaniei.

În perioada 13-22 decembrie, la Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia, are loc prima ediție a evenimentului Crăciunul la Palat.

Zilnic, vor avea loc aici ateliere speciale, dedicate copiilor de clasele 0-IV, la care participarea este gratuită, în baza unei înscrieri prealabile, în limita locurilor disponibile.

Atelierele ediției:

„Scrie-i lui Moș Crăciun!” – ora 10.00-10.40

Scriem și decorăm cele mai frumoase scrisori pentru Moșul cel bun, iar la final le sigilăm cu ceară și le punem și ștampilă regală.

„Podoabele bradului, la curtea Palatului” – ora 11.00-11.40

Aflăm povestea primului brad de Crăciun împodobit în țara noastră, la curtea regelui Carol I, și trecem la confecționat ornamentele de altădată (nuci, conuri de brad, figurine de hârtie), cu care împodobim brazii din Palatul Principilor. Tot orașul va fi invitat să-i vadă la expoziția inaugurală din 22 decembrie!

„Crăciunul din povești” – ora 10.00-10.40

Citim împreună povești de Crăciun, descoperim atmosfera sărbătorilor de iarnă la curțile regale, iar la sfârșit, la fel ca la toate celelalte ateliere, toată lumea pleacă acasă cu o amintire dulce.

Citește și: Mesaje de Crăciun și Anul Nou în limba spaniolă, traduse în română. SMS-uri și urări pe care le poți trimite de sărbători

Dacă, adulți fiind, nu vă mai încadrați în grupul țintă al acestor ateliere, dar credeți încă în Magia Crăciunului, atunci vă așteptăm alături de copii, nepoți, frați ori chiar vecini mai mici, să ne bucurăm împreună de toate cele câte le-am pregătit pentru ei!

Dragi doamne învățătoare, dragi domni învățători, ce propunere mai bună pentru o oră de desen, citire, lucru manual ori de „școală altfel”?

Înscrierile se pot face telefonic, între orele 09.00-17.00, zilnic, la numărul 0358732013. Tot aici puteți primi toate detaliile și lămuririle necesare, dacă este cazul.

Vă așteptăm cu drag, la Crăciunul la Palat, pe strada Militari nr.4!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Primăria Alba Iulia poate încheia contractul pentru eficientizarea energetică a Liceului Tehnologic „Alexandru Domșa” – Decizie definitivă la Curtea de Apel

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia poate încheia contractul pentru eficientizarea energetică a Liceului Tehnologic „Alexandru Domșa” – Decizie definitivă la Curtea de Apel Primăria Alba Iulia poate încheia contractul de circa 20 de milioane de lei (5 milioane de lei), bani alocați prin Planul Național de Redresare și Reziliență, pentru execuția lucrărilor de creștere a eficienței energetice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea