12 sancțiuni contravenționale aplicate de polițiști în comuna Gârda de Sus, pentru persoane care nu purtau masca de protecție sanitară. Punctul de vedere al IPJ Alba

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

IPJ Alba și-a exprimat punctul de vedere cu privire la restricțiile actuale din comuna Gârda de sus. Ca urmare, IPJ Alba face următoarele precizări:

,, Azi, 8 noiembrie, în comuna Garda de Sus, au acționat 4 polițiști împreună cu un reprezentant DSVSA pentru a verifica modul de respectare a normelor de prevenire a răspândirii noului coronavirus. În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Au fost controlate 5 societăți comerciale și au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în baza Legii 55/2020, unor persoane care nu purtau masca de protecție sanitara în interiorul acestora.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Precizam faptul ca, potrivit legislației actuale, masca de protecție sanitară nu este obligatorie, în spațiul deschis, în localitățile cu o incidența mai mica de 3 la mia de locuitori, situație în care se afla și comuna Garda de Sus.

Polițiștii au recomandat folosirea mijloacelor de protecție sanitara și păstrarea distantei sociale, inclusiv persoanelor aflate la piață săptămânală din comună. Hotărârea Guvernului 935 din 2020 va intra în vigoare din 9 noiembrie.”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419