Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

12 persoane din Cugir au ajuns de la nuntă direct în spital, urmare a unei toxiinfecții alimentare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând de vineri după amiază şi până sâmbătă la ora 10.00, la Serviciul de Gardă  al Spitalului Orăşenesc Cugir se prezentaseră 12 persoane care acuzau diaree, febră cu frisoane, dureri de cap, transpiraţii ameţeli, dureri abdominale, slăbiciune generalizată.

Pe baza simptomelor prezentate, medicii de gardă au constatat că pacienţii suferă de toxiinfecţie alimentară, procedând la internarea acestora în secţia de boli infecţioase a spitalului orăşenesc.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

După cum rezultă din declaraţiile făcute de paciennţii internaţi în Cugir, rezultă că aceştia ar fi participat  joi seara, alături de alte 200 de persoane din mai multe localităţi ale judeţului, la nunta unui cuplu din Alba care locuieşte în Spania şi care a organizat evenimentul matrimonial într-un local din Sântimbru -Alba.

Cei cu care am stat de vorbă, susţin că nu toţi cei prezenţi la eveniment s-au îmbolnăvit, dar că mai multe persoane care au consumat anumite prodese la nuntă, se află internate în spitale din Alba, Sebeş, Blaj, Aiud şi Timişoara.

După cum am aflat de la serviciul de gardă din Cugir, a existat şi o situaţie mai specială, când o familie din Germania, participantă la nuntă s-a prezentat la spitalul din Cugir pentru intervenţie medicală, dar care după aplicarea unei medicamentaţii adecvate a refuzat internarea afirmând că pleacă în concediu pe litoral.

Autor: Constantin Predescu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MÂINE: Vernisajul expoziției „Confesiuni cromatice” a pictorului sebeșean Voicu Preja, la Primăria Municipiului Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

MÂINE: Vernisajul expoziției „Confesiuni cromatice” a pictorului sebeșean Voicu Preja, la Primăria Municipiului Sebeș Marți, 7 mai 2024, începând cu ora 17.00, la Primăria Municipiului Sebeș va avea loc vernisajul expoziției „Confesiuni cromatice” a pictorului sebeșean Voicu Preja. Evenimentul aduce în atenția publicului lucrările unui talentat pictor local și are o dublă semnificație pentru autorul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea