Rămâi conectat

Ştirea zilei

11 iunie 2023| COD PORTOCALIU de furtună, în mai multe localități din Alba: S-a emis un mesaj RO-Alert

Ziarul Unirea

Publicat

în

11 iunie 2023| COD PORTOCALIU de furtună, în mai multe localități din Alba: S-a emis un mesaj RO-Alert

Ca urmare a avertizării COD PORTOCALIU, valabil până la: 11-06-2023 ora 18.45 s-a emis mesaj RO-Alert pe raza mai multor localități.

Se vor semnala : averse torențiale care vor acumula peste 35…40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie, grindină de dimensiuni medii.

Localitățile vizate: Blaj, Ocna Mureș, Unirea, Jidvei, Șona, Valea Lungă, Lopadea Nouă, Sâncel, Lunca Mureșului, Bucerdea Grânoasă, Fărău, Noșlac, Crăciunelu de Jos, Cergău, Roșia de Secaș, Hopârta, Ohaba, Cenade.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

5 decembrie | Distrugeri de muniții neexplodate, la Poligonul de tragere din Micești: Măsurile ISU pentru cei care descoperă astfel de armament

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

5 decembrie | Distrugeri de muniții neexplodate, la Poligonul de tragere din Micești: Măsurile ISU pentru cei care descoperă astfel de proiectile În ziua de 05.12.2023, între orele 11.00 – 16.00, în Poligonul de tragere din garnizoana Micești se desfăşoară activitatea de distrugere a muniţiilor găsite neexplodate, descoperite pe teritoriul judeţului Alba. Cu această ocazie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare