100 de tablete pentru Școala Gimnazială „loan Maiorescu”, Bucerdea Grânoasă. Licitația, în valoare de peste 120.000 de lei, lansată în SEAP

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Primăria comunei Bucerdea Grânoasă a lansat marți, 17 noiembrie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru achiziționarea tabletelor cu acces la internet în cadrul proiectului „Asigurarea accesului elevilor la procesul de învățare în mediul online prin dotarea elevilor cu echipamente mobile din domeniul tehnologiei” în cadrul Școlii Gimnaziale ”Ioan Maiorescu” din Comuna Bucerdea Grânoasă.

Valoarea totală estimată a investiției este de 120.795 lei, fără TVA.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Potrivit caietului de sarcini, obiectul contractului îl constituie achiziționarea unui număr de 100 tablete 4G pentru uz școlar cu conexiune la internet.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Astfel, având în vedere situația actuală, Primăria Comunei Bucerdea Grânoasă dorește dotarea Școlii Gimnaziale „loan Maiorescu” din Comuna Bucerdea Grânoasă cu echipamente mobile din domeniul tehnologiei informației de tipul tabletelor școlare cu scopul desfășurării activității educaționale și în mediul online, în condiții de siguranță.

Specificațiile tehnice ale produselor solicitate sunt următoarele:

– slot SIM 3G/4G

– husă de protecție dedicată, tip TPU

– ecran: 10 inch

– memorie: 16 GB internă, 2 GB RAM

– sistem de operare Android 10

– WLAN, bluetooth, GPS, cameră foto

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419