// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

100.000 de euro, în Stadionul Cetate din Alba Iulia, pentru obținerea autorizației privind securitatea la incendiu. Modificările care vor fi făcute

Administrația locală investește circa 100.000 de euro în Stadionul Cetate din Alba Iulia, bani cu care se vor face mai multe investiții, obligatorii pentru obținerea autorizației privind securitatea la incendiu.

Astfel, treptele care duc spre scaunele din tribune vor fi lărgite, pentru posibilitatea evacuării mai rapide în caz de incendiu. Crăpăturile din tribune vor fi astupate.

De asemenea, vor fi montate instalații antipanică și de avertizare, care pornesc în caz de incendiu, iluminează și indică cele mai rapide ieșiri (pe timp de noapte), astfel încât cei de pe stadion să poată părăsi incinta.

Totodată, ușile din spațiile interioare vor fi înlocuite cu altele rezistente la foc. Pe cele două tribune, 1 și 2, vor fi montate instalații de paratrăsnet moderne.

Între tribune și suprafața de jos vor fi amplasați doi hidranți exteriori noi. Hidranții din interior vor fi înlocuiți cu alții noi, iar instalațiile din plastic ale acestora vor fi din oțel.

Acestea sunt principalele modificări, care se vor realiza fără să afecteze activitatea sportivă. Lucrările au început în urmă cu două săptămâni și se vor finaliza în octombrie.

De asemenea, administrația locală vizează continuarea investiților și se are în vedere înlocuirea pistei, reparația tribunelor, reabilitarea corpurilor, în interior și exterior, dar și înlocuirea gardurilor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Răspunsuri la 100.000 de euro, în Stadionul Cetate din Alba Iulia, pentru obținerea autorizației privind securitatea la incendiu. Modificările care vor fi făcute

 1. armando 12.09.2018 la 20:30

  Ptiu…să nu vă fie de deochi!

 2. Newbie 13.09.2018 la 11:02

  Deci este pt o autorizatie, nu pentru siguranta spectatorilor?

 3. Dan 13.09.2018 la 12:14

  Pacat ca parcarea a cam disparut.

 4. Bau 15.09.2018 la 15:44

  Mai bine un mall și parcare etajata decât stadionul actual care este tot degradat