10.000 de măști de protecție distribuite de Primăria Aiud cetățenilor din întreg municipiul

Reprezentanții Primăriei Aiud au anunțat, într-o postare făcută pe pagina de socializare a insituției, că 10.000 de măști de protecție vor fi distribuite cetățenilor din municipiu, de către angajații și voluntarii instituției, care se vor asigura că inclusiv cetățenii din satele aparținătoare vor primi materialele de protecție.

„Angajați ai Primăriei, reprezentanții satelor și voluntari se află pe străzile municipiului Aiud distribuind măști din bumbac cu două straturi, care pot fi spălate, fierte și reutilizate. Măștile vor fi distribuite la fiecare apartament/casă locuită din întreg municipiul Aiud. Inclusiv satele aparținătoare.

ELIT

Deși cei care distribuie nu au intrat în contact direct cu o persoană infectată cu COVID-19 și poartă mănuși și mască, ca o măsură de precauție suplimentară vă recomandăm să dezinfectați punga în care se află masca și să fierbeți masca înainte de prima utilizare”, au precizat reprezentanții Primăriei, în postarea publică.

De asemnea, instituția recomandă cetățenilor să-și verifice temperatura, de două ori pe zi, dimineața și sera, pe parcusul întregii perioade a stării de urgență. Primăria menționează că, tuturor angajaților săi le este verificată temperatura la intrarea în instituție, deoarece febra este simptomul cheie al infectării cu COVID-19.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419