Rămâi conectat

Actualitate

1 noiembrie: Rovinieta și peajul nu vor putea fi achiziționate prin SMS sau online. Precizări ale CNAIR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rovinietele și peajul nu va putea fi achiziționat prin SMS sau online, în data de 1 noiembrie, din cauza unor lucrări de mentenanță a sistemelor informatice, arată un comunicat al CNAIR.

CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi că în data de 01.11.2020, în intervalul orar 10:00-19:00, ca urmare a unor lucrări de mentenanță a sistemelor informatice cu care SIEGMCR este interconectat, emiterea rovinietelor și peajelor prin intermediul SMS, sau prin intermediul portalului www.erovinieta.ro și aplicației eTarife nu va fi disponibilă.

Astfel, utilizatorii pot achita tarifele în punctele de lucru ale distribuitorilor autorizați. Detalii pe www.cnadnr.ro, la secțiunile Cumpără roviniea aici, respectiv Cumpără peaj aici.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea