Rămâi conectat

Curier Județean

1 milion de euro pentru prevenirea și combaterea înzăpezirii drumurilor județene în perioada de iarnă

Bogdan Presecan

Publicat

în

Consilierii județeni au adoptat joi un proiect de hotărâre privind aprobarea “Planului operativ de acțiune privind prevenirea și combaterea înzăpezirii drumurilor județene în perioada de iarnă 2012-2013”. Valoarea estimată a lucrărilor de întreținere curentă pe perioada de iarnă, 15 noiembrie 2012 – 15 martie 2013, este de 4.710.524 de lei.

În raportul tehnic atașat proiectului de hotărâre se arată că, pentru combaterea înzăpezirii și poleiului pe drumurile județene pe perioada iarnii 2012-201, sunt necesare 9.830 de metri cubi de nisip antiderapant, 1.850 de tone de sare, 204 tone de motorină, 1000 de kg de lichid antigel, 1.800 de bucăți de parazăpezi, 6 stații mobile, 10 seturi de indicatoare rutiere și 45 de indicatoare rutiere de tip stâlp, specifice circulației pe timp de iarnă.

Până la 1 noiembrie, trebuie asigurată 75% din cantitatea de material antiderapant și carburanți prevăzută pentru lucrările de dezăpezire. Valoarea acestei prime tranșe de materiale este 1.010.000 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Locuitorii Șeușa, Ciugud și Limba, fără apă potabilă sâmbătă: AVARIE la conducta de alimentare cu apă a comunei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Locuitorii Șeușa, Ciugud și Limba, fără apă potabilă sâmbătă: AVARIE la conducta de alimentare cu apă a comunei Locuitorii Șeușa, Ciugud și Limba au rămas fără apă potabilă sâmbătă, în urma unei avarii la conducta de alimentare cu apă a comunei. Citește și: DEER – Sucursala Alba anunță întreruperile de energie electrică programate pentru intervalul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea