Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

1 IUNIE: Festivalul „Cetatea Copiilor” la Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zilele-Orasului-30Un nou prilej de bucurie pentru cei mici, dar şi pentru cei care încă nu au uitat ce înseamnă joaca, prinde contur în Cetatea Alba Iulia. Festivalul „Cetatea Copiilor”, aflat în acest an la cea de-a VI-a ediţie, este un eveniment unic în România și reprezintă un prilej atât pentru copii cât şi pentru părinţi de a petrece mai mult timp  în aer liber bucurându-se împreună de jocurile copilăriei.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Municipiului Alba Iulia, într-un spaţiu generos vor fi amplasate corturi, miniterenuri de sport, piste, parcuri gonflabile şi alte echipamente adecvate jocului, spectacolului şi competiţiei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

 Pe lângă jocurile din Piața Cetății, actorii teatrului “Prichindel” vor oferi copiilor spectacolul Zulenka. Piesa se va juca pe terasa Sălii Unirii, sâmbătă, 1 iunie, de la orele 10.00.

Întreaga zi va însemna un tur de forță cu jocuri şi concursuri susţinute de voluntari şi animatori profesionişti, pe tot parcursul zilei: jocuri gonflabile, baloane, face painting și orice altceva își mai pot imagina cei mici. Nu vor lipsi nici cadourile și premiile pregătite pentru cei mai activi și talentaţi dintre puști.
Teatrul de Păpuși “Prichindel” împreună cu organizatorii, Primăria Alba Iulia și Consiliul Județean Alba îi așteaptă pe toți albaiulienii la joacă.

Unul dintre cele mai așteptate momente din preajma zilei în care sărbătorim bucuria copilăriei va avea loc cu o zi mai devreme, pe 31 mai, când 8200 de copii de la școlile, grădinițele și centrele speciale din Alba Iulia vor primi înghețată. Și în acest an, sponsorul acestui demers itinerant desfășurat prin intermediul SPAS este societatea Alpin 57 Lux.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf Vinerea Mare, Vinerea Paştilor, Vinerea Seacă sau Vinerea Patimilor este ziua în care Domnul Iisus Hrisos, Mântuitorul lumii, a fost răstignit. Este zi de mare doliu a întregii creştinătăţi. Zi aliturgica, pentru ca Liturghia reprezinta jertfa nesangeroasa a lui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea