Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

1 Decembrie, Ziua Națională, la Alba Iulia: Parada militară va fi mai mare decât în anii precedenți. Elicoptere, aeronave F-16 și peste 50 de mijloace tehnice militare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

1 Decembrie, Ziua Națională, la Alba Iulia: Parada militară va fi mai mare decât în anii precedenți. Elicoptere, aeronave F-16 și peste 50 de mijloace tehnice militare

În cadrul unei emisiuni la Radio Unirea FM, purtătorul de cuvânt al Primăriei Alba Iulia, Flaviu Buta, a venit cu mai multe detalii referitor la parada organizată în municipiu, cu ocazia zilei de 1 decembrie, Ziua Națională a României.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Am avut astăzi, la ora 11.00, cu MApN-ul, împreună cu toate oficialitățile, toate structurile implicate în organizarea Zilei Naționale.

Am discutat despre parada militară și despre depunerea de coroane și alte chestii oficiale din program, dar cred că cea mai de interes este parada.

Anul acesta, din câte spun organizatorii acesteia, MApN-ul, va fi mai mare decât cea de anul trecut. Vom avea și elicoptere și aeronave F-16, asta dacă ne ajută condițiile meteo, vom avea peste 50 de mijloace de tehnică militară.

Astefel, și tehnica va fi mai numeroasă și soldații vor fi mai mulți, și nu doar soldați, pentru că vor defila și alte structuri precum jandarmi, Crucea Roșie, dar parada va fi mai numeroasă decât în alți ani.

Vom avea și repetiții, cu o zi înainte de 1 decembrie, adică în 30 noiembrie, de la ora 14:00, un moment în care pot fi văzute mai ușor toate mijloacele de tehnică militară decât la 1 decembrie când va fi foarte multă lume.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Elevi de la „Colegiul Național Lucian Blaga” din Sebeș, vizită la Parlamentul European de la Bruxelles

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevi de la „Colegiul Național Lucian Blaga” din Sebeș, vizită la Parlamentul European de la Bruxelles Săptămâna trecută, un grup de 13 elevi de la „Colegiul Național Lucian Blaga” din Sebeș, coordonați de doamnele profesoare Todor Cornelia si Crișan Monica au fost beneficiarii unei mobilități de grup la Charberoi și Bruxelles, Belgia, mobilitate finanțată de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea