1.000 de puieți de salcâm vor fi plantați sâmbătă la Ciugud. Localnicii, invitați să participe la acțiune

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Să plantezi un pom, să faci un copil și să construiești o casă – acestea se spune că sunt reperele unei vieți de om trăită cu înțeles. Clubul Lions invită locuitorii din Alba Iulia, Ciugud şi localităţile apropiate să participe la o acţiune civică de plantare a 1000 de puieţi de salcâm. Plantarea va avea loc sâmbătă, 10 noiembrie, în Comuna Ciugud, zona Tău.

Doritorii sunt invitaţi sâmbătă, la ora 9,30 în zona terenului de fotbal din Ciugud, ales ca loc de întâlnire a voluntarilor. Organizatorii s-au pregătit cum se cuvine pentru această acţiune, cu instrumente de lucru. Totuşi, participanţii sunt rugaţi să aducă cu ei o sapă sau un hârleţ, pentru eventualitatea în care se epuizează stocul disponibil.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Administraţia locală din Ciugud, care pune la dispoziţia voluntarilor terenul pentru plantări, onorează Lions Club Alba Iulia prin faptul că acordă pe viitor zonei împădurite denumirea de Dumbrava Lions.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Lions Club Alba Iulia este parte componentă a celei mai mari organizaţii de voluntari din lume – Lions Clubs International, care numără 1,4 milioane de membri. Domeniile în care Lions Club Alba Iulia desfăşoară activităţi de voluntariat sunt sănătate publică, ecologie, sport şi cultură.

Asociația Lions Club Alba Iulia

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419