Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Volei Alba Blaj strânge internaționale: centrul Sara Hutinski Torres (Slovenia), un nou transfer

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSM Volei Alba Blaj anunţă transferul internaţionalei slovene Sara Hutinski Torres, care va evolua pentru vicecampioana Europei pe postul de centru, fiind la prima experiență în Divizia A1, la fel ca alte trei voleibaliste nou-venite: Newcombe (USA), Zhidkova (Azerbaidjan) și Smutna (Cehia), debutante în campionatul României.

Născută pe data de 20 iunie 1991, Sara Hutinski Torres (1,88 m) este componentă de bază a naţionalei Sloveniei şi vine sub comanda lui Darko Zakoc din Italia, de la Pallavolo Filottrano. A evoluat în țara sa natală, la Nova KBM Branik (2007-2013), a trecut în Cehia (VK AGEL Prostejov), petrecând apoi trei campionate în Franța, la PA Venelles (2014-2015, de unde a venit în această vară coordonatoarea Lucie Smutna) și RC Cannes (2015-2017).

Are strânse 10 trofee, patru campionate și trei cupe în Slovacia, un event în Cehia (2014) și o cupă a Franței, în 2016. Sara Hutinski Torres este a şasea jucătoare de naţională anunțată de vicecampioana Europei în această vară, după Mariya Karakasheva (extremă), Sonja Newcombe (extremă), Suzana Ćebić (libero), Katerina Zhidkova (universal) şi Lucie Smutná (coordonator).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea